Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Sea Life
  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Sea Life

  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Sea Life

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  SS23SLNS
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Sea Life oferă protecție UPF50 și este perfect pentru a vă bucura de timpul petrecut în apă cu cei mici. Fabricat dintr-un material certificat UPF50, acest scutec este rezistent la clor și decolorare, garantându-vă că va rezista pe tot parcursul sezonului. În plus, scutecul își păstrează forma și poate fi spălat la mașină, oferindu-vă un produs ușor de întreținut și cu uscare rapidă.

  Caracteristicile produsului:


  - Material: 82% Poliamidă și 18% Spandex
  - Scutec de înot complet căptușit la interior, conceput pentru a reține particulele solide
  - Echipat cu șnur pentru ajustare suplimentară
  - Recomandat să fie îndepărtat imediat după înot și spălat după fiecare utilizare

  Recomandări pentru produs:


  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Sea Life este perfect pentru a vă bucura de timpul petrecut în apă cu bebelușul dumneavoastră. Este ideal pentru utilizarea în bazinele publice, respectând standardele de sănătate. În plus, alegând acest scutec reutilizabil, contribuiți la protejarea mediului înconjurător, evitând generarea deșeurilor provenite din scutece de unică folosință. Alegeți un produs de calitate, prietenos cu mediul și care oferă protecție durabilă pentru micuțul dumneavoastră.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: scutec reutilizabil pentru înot-plajă, protecție UPF50, Sea Life.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  2 Produse
  9330696056489
  SS23SLN
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.