Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Tropicana
  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Tropicana

  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Tropicana

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  SS23TNS
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Tropicana oferă protecție UPF50 și este perfect pentru petrecerea timpului în apă alături de micuțul tău. Fabricat dintr-un material certificat UPF50, acest scutec este rezistent la clor și decolorare, garantându-ți că va rezista întreg sezonul. În plus, scutecul își păstrează forma și poate fi spălat la mașină, facilitându-ți întreținerea.

  Caracteristicile produsului:  - Material certificat UPF50: Protejează delicata piele a bebelușului tău de razele nocive ale soarelui.
  - Rezistent la clor și decolorare: Poți fi sigur că scutecul va rezista chiar și în apă cu conținut de clor.
  - Garantat pentru a ține tot sezonul: Scutecul este durabil și rezistent, fiind conceput pentru a rezista întreg sezonul de înot.
  - Garantat pentru a-și păstra forma: Indiferent cât de mult îl folosești, scutecul își va păstra forma inițială.
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă: Poți spăla scutecul la mașină și se va usca rapid, fiind gata de utilizare în cel mai scurt timp.
  - Echipat cu șnur pentru ajustare suplimentară: Scutecul se poate ajusta perfect pe corpul bebelușului tău, asigurându-i confort maxim.
  - Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare: Pentru a menține igiena și prospețimea scutecului, este recomandat să-l speli după fiecare utilizare.

  Recomandări pentru produs:  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Tropicana este alegerea perfectă pentru a petrece timpul în apă alături de micuțul tău. Este ideal pentru plajă, piscină sau orice altă activitate acvatică. Protecția UPF50 asigură că pielea bebelușului tău este în siguranță de razele solare nocive, iar materialul moale și extensibil oferă confort și libertate de mișcare. În plus, scutecul este ecologic, contribuind la reducerea deșeurilor generate de scutecele de unică folosință. Alege scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Tropicana și oferă-i micuțului tău o experiență de înot plăcută și sigură.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: scutec reutilizabil pentru înot-plajă, protecție UPF50, Tropicana.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  2 Produse
  9330696056458
  SS23TN
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.