Preambul

Prezentul document reprezintă un contract de acceptare propus de SC BABY WEARING SRL și care se trebuie să fie acceptat înainte de crearea unui cont sau comandarea oricărui produs de pe site-ul www.banz.ro. Orice comandă confirmată de client, prin bifarea căsutei – Sunt de acord cu Termeni și Condițiile, iar prin apăsarea butonului “Finalizați Comanda” sau “Plasează Comanda” reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei SC BABY WEARING SRL în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Plasează Comanda” reprezintă o semnătură electronică, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

1. Definiții

Banz.ro : Firma BABY WEARING SRL cu sediul în Str. Ionel Teodoreanu, Nr.6, Valea Ursului, Jud. Iasi, Cod fiscal: RO43680180, înregistrat în Registrul Comerțului J22/419/2021, telefon 0752.886.834, email office@baby-wearing.ro, care administrează websiteul banz.ro

Produs: orice produs care poate fi achizitionat de către un client prin intermediul websiteului Banz.ro

Vizitator: orice persoană care vizitează site-ul Banz.ro și interacționează cu acesta, cum ar fi prin lăsarea unui comentariu pentru un produs sau folosirea funcționalității de “ Anuntă-mă când revine în stoc”.

Utilizator: persoana fizică care își face un cont pe Banz.ro.

Client: persoana fizică sau juridică care face o comandă pe siteul Banz.ro. Vârsta minimă pentru a fi client este de 18 ani.

Destinatar: persoana fizică sau juridică la care se va face livrarea produselor comandate pe siteul Banz.ro

Comandă: comanda de achiziționare a unuia sau mai multe produse și/sau servicii afișate în websiteul Banz.ro, realizată de un client care iși dorește ca acel produs să fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul Banz.ro. Clientul se obligă să ia la cunostința de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor condițiilor generale de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsutei “Sunt de acord cu Termenii și Condițiile” și prin apăsarea butonului “Plasează Comanda” sau “Finalizați Comanda.”

Banz.ro iși rezervă dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe Banz.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

3. Disponibilitatea produselor afișate.

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora este valabilă atâta vreme cât este afișată pe website. Banz.ro iși va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod clar pe pagina produsului respectiv.

În condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate. În condițiile în care nu doriți să beneficiați de această ofertă și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata va va fi rambursată în termen de 30 de zile de la informarea făcută catre SC BABY WEARING SRL

4. Produsele afșate pe websiteul Banz.ro

Fotografiile produselor afișate pe Banz.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în ofertele/pachetele standard. Cu toate acestea, SC BABY WEARING SRL depune toate eforturile în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate să arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client. Din cauza calibrării luminozității monitoarelor și a telefoanelor mobile, a tipurilor vechi sau moderne de dispozitivele electronice, imaginile pot apărea diferit.

În același timp SC BABY WEARING SRL informează că poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului și produse puse la dispoziție de alți producatori ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor și puse la dispoziție pe care sunteți obligat să nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

5. Prețul produselor

Prețurile prezentate includ TVA. însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagină înainte de finalizarea comenzii.

Prețurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie să stiți faptul că prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată în site. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate măsurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil. Dacă prețul va fi sub 15% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comandă făcută pe baza acestui preț va fi anulată automat, sumele încasate urmând a fi returnate.

6. Garanția produselor

Toate produsele beneficiează de garanția legală pentru lipsă de conformitate, conform Legii 449 articolul 8.

De asemenea, produsele cumpărate prin intermediul acestui site pot beneficia de garanția comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi insotit de certificatul de garanție al producătorului sau al vânzătorului. În cazul unei garanții oferite de producător, firma SC BABY WEARING SRL nu este responsabilă în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.

În cazul produselor care beneficiează de garanție comercială, Certificatul de Garanție Comercială se trimite în colet o dată cu produsul.

În cazul produselor unde garanția comercială este oferită de către BABY WEARING SRL pentru acordarea garanției, produsele trebuiesc însoțite de factura și certificatul de garanție, accesoriile aferente (dacă este cazul).

Dacă aceste condiții nu sunt respectate, după recepționare - se va face o evaluare a produsului, SC BABY WEARING SRL rezervăndu-și dreptul de a estima valoarea actualizată a produsului (întotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultată în urma estimării produsului).
În cazul expedierii unui produs către service, pentru garanție, acesta trebuie să soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID  și cu taxele de expediere achitate de către client.

În cazul în care pentru produsul expediat la garanție se constată disfuncționalități, vicii ascunse sau nereguli de funcționare, costurile de expediție pentru coletul cu produsul reparat/schimbat în perioada de garanție, este suportat de catre SC BABY WEARING SRL

Pentru produsele returnate pentru garantie și la care nu se constată nereguli, Clientul va suporta și taxele de returnare.

7. Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația română, consumatorul are dreptul să notifice în scris SC BABY WEARING SRL că renunță la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datata și semnată de către cumpărător și va fi trimisă către banz.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene banz.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014 . Formularul poate fi solicitat prin email

Pentru facilitarea dreptului la returnare, Banz.ro are un formular optional in pagina de retur.

Returnarea produselor trebuie să se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

În măsura posibilului, recomandăm ca clientul să utilizeze ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului.

Dreptul de returnare nu este aplicabil pentru cazurile în care există limitări stabilite de legea romană în vigoare.

Conform OUG 34/2014, dacă produsele sunt desigilate de consumator, acestea nu poti fi returnate, indiferent daca au fost sau nu utilizate dupa desigilare.

8. Metoda de plata a produselor

1. Plata ramburs la livrare

2. Plata prin transfer bancar în contul SC BABY WEARING SRL (specifiat pe factura proformă sau în formuratul de finalizare a comenziă precum și după plasarea comenzii

3. Plata online - Poți achita online cu cardul, prin pagina de plată securizată a procesatorului NETOPIA Payments (https://www.mobipay.ro).

4. Plată prin PayPal, prin apăsarea butonului dedicat, pentru a putea finaliza comanda prin PayPal este necesară schimbarea valutei în EURO. O poți face din partea de sus a sitului schimbând din RON în EURO

9. Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livrează, de regula, în 2-3 zile lucrătoare prin curier rapid. Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat, costurile de expediere și ramburs fiind suportate de către cumpărător. Suma specificată pe factură reprezinta costul final ce trebuie achitat de către cumpărator.
Plata se poate face ramburs curierului sau se poate efectua online cu card bancar sau prin transfer bancar, ori PayPal.
Comenzile se livrează, de regulă, în 2-3 zile lucrătoare prin curier rapid. Această perioada curge din momentul finalizării unei comenzi.
Dacă ați plasat o comandă și nu ați primit email-ul de confirmare, vă rugăm să ne telefonați, este posibil să nu se fi înregistrat corect comanda. Pentru comenzi urgente, vă rugăm să confirmati telefonic stocul, în prealabil.

10.  Anularea comenzii

Orice comandă poate fi anulată prin telefon. Contactați-ne cât se poate de repede.

Mobil / WhatsApp: 0752886834

11. Corectarea erorilor din comandă

Orice erori survenite la comandă făcuta de client pot fi corectate până la finalizarea comenzii, deobicei in decusrsul a 3-4 ore sau a 2-a zi(după caz).

Mobil / WhatsApp: 0752886834

12. Contul dvs.

Înregistrarea pe site-ul banz.ro este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul siteului (cum ar fi serviciile de re-amintire stoc sau wishlist) este permisa doar utilizatorilor înregistrați, care sunt de acord cu prezentele termene și condiții.

Accesul la contul dvs este protejat de o parolă. Va recomandăm sa nu dezvaluiți nimănui această parolă. Banz.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje prin poștă electronică sau telefon. Va sfătuim să nu dezvăluiți această parola persoanelor care vă cer acest lucru.

În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, banz.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dvs. risc.

Informația pe care dvs. o furnizați despre dvs. sau compania dvs. catre banz.ro va fi folosită doar în concordanță cu prezenții termeni, dacă doriți să cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet, ca și cu păstrarea acurateții informațiilor în cadrul Banz.ro.

Banz.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului banz.ro reprezintă infracțiune de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare. 

13. Servicii pentru vizitatori

Permitem vizitatorilor banz.ro să aibă acces la anumite servicii – cum ar fi cele de alertă stoc sau de a lăsa un comentariu pentru un produs. Utilizarea acestor servicii presupune acordul dvs. prin aceste termene și condiții.

În condițiile în care dvs. publicați conținut protejat de drepturi de autor pe site-ul banz.ro, declarați că:

  • sunteți de acord cu transmiterea unei licențe neexclusive, gratuite, nelimitate în timp și spațiu catre banz.ro pentru toate drepturile de autor asupa conținutului publicat de dvs. pe site-ul banz.ro
  • garantați că sunteți autorul conținutului publicat sau că aveți dreptul de a-l publica pe site-ul banz.ro
  • exonerați de răspundere banz.ro cu privire la orice plângere făcuta de terți cu privire la conținutul publicat de dvs. și găzduit de banz.ro 

Acestea vor rămâne pe site-ul banz.ro, în formă anonimizată, până la ștergerea acestuia de către administratorul sitului. Banz.ro iși rezervă dreptul de a corecta, modifica sau șterge conținutul postat de dvs. pe website, fără informarea dvs.

14. Drepturi de autor

Întregul continut al site-ului banz.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale - sunt proprietatea Banz.ro si a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fără acordul Banz.ro a oricaror elemente enumerate mai sus sau alte opere originale se pedepseste conform legilor în vigoare.

Banz.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Banz.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@banz.ro.

15. Forța majoră

Banz.ro, parternerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Banz.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Banz.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat în sistemele Banz.ro, erorile de operare, grevă, etc.

16. Alte dispoziții

a) Legături către alte site-uri

Banz.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. 

b) Schimbări ale site-ului

Banz.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Banz.ro iși rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

c) Date personale și Securitate

SC BABY WEARING SRL prelucrează date cu caracter personal prin acest site. Detalii cu privire la această prelucrare se regăsesc în politica de confidențialitate.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPS) și depunde toate diligentele în acest sens. Cu toate acestea Banz.ro nu poate să iși asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. Sau probleme de securitate a conexiunii dvs de Internet

17. Dispozitii suplimentare

Prezentul contract se completează cu dispoziițile din Politica de confidențialitate a Banz.ro

Prezentul contract încheiat de Banz.ro cu orice altă parte contractantă poate fi găsit la adresa :

https://banz.ro/content/termeni-si-conditii-banz-romania

18. Modificarea termenilor

Banz.ro iși rezervă dreptul să schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalitați. Atunci când acești termeni se vor modifica, Banz.ro vă va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al Banz.ro sș prin publicarea în prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

19. Rezolvarea problemelor

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Ciprian Poiană – Manager -  office@baby-wearing.ro sau telefonic apelând numărul 0752886834

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare în fata unui arbitru. În condițiile în care parțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești

De asemenea Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/

20. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar în limba română, Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.