Livrari si returnari

Livrarea coletului dvs.

Coletele sunt de obicei livrare in maxim 2 zile pentru cazurile in care produsul ales de dumneavoastra este in stoc in momentul plasarii comenzii.
Avem 2 solutii pentru livarea coletului catre dumneavoastra:
- Livrare prin Curier (in functie de locatia ta)
- Predare personala (*serviciu valabil doar in IASI)

Taxele de curierat includ impachetarea produsului intr-un pachet care sa reziste pe perioada transportului catre dvs, dar si taxele de curierat percepute de catre firma transportatoare.
Taxa de transport(curierat) este fixa.

Returnarea

1. 14 zile drept de retur garantat 

Conform cu legislatia EU in vigoare aveti dreptul de retur fara nici o intrebare din partea noastra, este dreptul dvs. si il vom respecta. Totusi ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzi viitoare care acelasi client, fara ca in clientul sa fi achitat in avans o taxa egala cu valoarea livrarii retunate in comanda precedenta.

  • Returnarea in 14 zile este posibila, doar daca coletul nu a fost desfacut din ambalajul produsului original, in acest mod va vom restitui valoare produsului integral (mai putin taxele de transport, care sunt comisionate de catre curier).

2. In caz de neconformitate 

  • Puteti returna produsul daca are urme de utilizare sau are defectiuni vizibile inainte de desfacerea pachetului original, in acest caz va vom inlocui produsul cu unul similar
  • Puteti sa renuntati la produs pentru orice motiv doriti, dar va trebui sa suportati taxele de curierat in intregime (atat livrare cat si retur). Obligatoriu produsultrebuie sa fie in ambalajul original.  Daca produsul la receptia noastra prezinta urme de uzura sau manipulare necorespunzatoare, vom fi nevoiti sa deducem din pretul de achizitie al produsului atat taxele de curierat cat si o cota parte pentru daunele aduse produsului sau pachetului.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.