Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Little Monsters
  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Little Monsters

  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Little Monsters

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  SS23MNS
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Little Monsters este alegerea perfectă pentru a asigura protecția și confortul copiilor dumneavoastră în timpul activităților acvatice. Fabricat dintr-un material certificat UPF50, acest scutec oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV dăunătoare, asigurând astfel o experiență plăcută și sigură la plajă sau la piscină. Cu o rezistență sporită la clor și decolorare, acest scutec este garantat să reziste întreg sezonul, păstrându-și forma și culorile vibrante.

  Caracteristicile produsului:


  - Material: Fabricat din 82% poliamidă și 18% spandex, acest scutec reutilizabil este ușor și confortabil pentru copii.
  - Protecție UPF50: Certificat pentru protecție solară UPF50, acest scutec oferă o barieră eficientă împotriva razelor UV dăunătoare.
  - Rezistență la clor și decolorare: Materialul de înaltă calitate asigură rezistența scutecului la clor și decolorare, păstrându-l în condiții optime pentru utilizare repetată.
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă: Scutecul poate fi spălat la mașină, oferindu-vă astfel o întreținere facilă și o uscare rapidă pentru utilizarea ulterioară.
  - Șnur pentru ajustare suplimentară: Echipat cu un șnur, acest scutec oferă posibilitatea de ajustare suplimentară, asigurându-se că se potrivește perfect pe corpul copilului dumneavoastră.

  Recomandări pentru produs:


  Pentru a beneficia de toate avantajele acestui scutec reutilizabil pentru înot-plajă, vă recomandăm să îl îndepărtați imediat după fiecare utilizare și să îl spălați conform instrucțiunilor de pe etichetă. Astfel, veți asigura o igienă corespunzătoare și o durată de viață îndelungată a produsului.

  În plus, nu uitați că scutecul Little Monsters nu este conceput pentru a absorbi lichide, ci pentru a reține deșeurile solide. Asigurați-vă că copilul dumneavoastră este echipat corespunzător și că respectați regulile și standardele de igienă ale bazinelor publice.

  Alegeți scutecele de înot Little Monsters pentru a oferi copilului dumneavoastră libertatea și confortul de care are nevoie în timpul activităților acvatice, fără a compromite sănătatea sa sau mediul înconjurător.
  2 Produse
  9330696056519
  SS23MN
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.