Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Dolphins
  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Dolphins

  Scutec reutilizabil pt. înot-plajă, Protectie UPF50+, Dolphins

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  SS23DNS
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Dolphins este alegerea perfectă pentru a-ți proteja bebelușul în timpul activităților acvatice. Fabricat dintr-un material certificat UPF50, acest scutec oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV dăunătoare. Designul cu delfini adorabili îl va face pe micuțul tău să arate și să se simtă minunat în timpul plajei sau în piscină.

  Caracteristicile produsului:  - Material certificat UPF50: Asigură o protecție maximă împotriva razelor UV, păstrând pielea delicată a bebelușului în siguranță.
  - Rezistent la clor și decolorare: Scutecul este conceput pentru a rezista în timp, indiferent de frecvența utilizării în apă clorinată.
  - Garantat pentru a ține tot sezonul: Calitatea superioară a materialului și construcția solidă asigură durabilitate pe termen lung.
  - Garantat pentru a-și păstra forma: Scutecul nu se va deforma în timpul utilizării, oferind un confort optim pentru bebeluș.
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă: Poți spăla scutecul la mașină, fără a-ți face griji că se va deteriora sau că va necesita mult timp pentru uscare.
  - Echipat cu șnur pentru ajustare suplimentară: Scutecul se poate ajusta perfect pe corpul bebelușului, oferind un confort sporit și o potrivire sigură.
  - Material: 82% Poliamidă și 18% Spandex: Combinația perfectă de materiale asigură elasticitate și rezistență.

  Recomandări pentru produs:  - Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare pentru a menține igiena și prospețimea.
  - Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide. Asigură-te că scutecul este corect poziționat pentru a preveni scurgerile.
  - Acest scutec de înot este potrivit pentru utilizarea în bazine publice, respectând standardele de sănătate.
  - Pentru a proteja mediul înconjurător, alege scutece reutilizabile în locul celor de unică folosință. Peste 18 miliarde de scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Alege scutecul reutilizabil pentru înot-plajă Dolphins și oferă-i micuțului tău confort, protecție și libertate în timpul activităților acvatice!
  2 Produse
  9330696056540
  SS23DN
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.