Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Albastru / Verde
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Albastru / Verde
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Albastru / Verde
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Albastru / Verde

  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Albastru / Verde

  • Această formă clasică Wayfarer este în stil și funcțională pentru copiii aflați în mișcare.
  • Lentilele oferă protecție 100% UVA/UVB, precum și lentile polarizate.
  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de policarbonat flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  • Modelul Chameleon isi schimba culoarea in functie de lumina solara din albastru in verde
  • Subtiri si cu model sport, placuti la vedere cand sunt purtati
  • Bratele flexibile ala J-Banz extind foarte mult durata de viata a ochelarilor si sunt mai rezistenti atunci cand copilul este la joaca.
  • Lentile 100% protectie UVA/UVB
  • Lentilele de categoria 3 oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o bună protecție UV
  • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  • Funcționează cu orice sursă de lumină U
  • Varsta Recomandata: 4-10 ani
  • Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm
  JBCBG
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii J-Banz Chameleon sunt alegerea perfectă pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani care sunt mereu în mișcare. Această formă clasică Wayfarer este nu doar stilată, ci și funcțională, oferind protecție maximă pentru ochii sensibili ai copiilor.

  Lentilele acestor ochelari oferă o protecție 100% UVA/UVB, asigurându-se că razele dăunătoare ale soarelui nu ajung la ochii copiilor. În plus, lentilele sunt polarizate, reducând strălucirea și oferind o vizibilitate clară chiar și în cele mai strălucitoare zile de vară.

  Gama de Ochelari J-Banz vine într-o varietate de modele și culori, iar modelul Chameleon este cu adevărat special. În funcție de lumina solară, ochelarii își schimbă culoarea din albastru în verde, oferind o experiență unică și distractivă pentru copii.

  Bratele flexibile ale ochelarilor J-Banz sunt realizate dintr-un compozit de policarbonat flexibil, asigurându-se că ochelarii sunt confortabili și rezistenți chiar și în timpul activităților copiilor. Aceste brate extind durata de viață a ochelarilor și îi fac mai rezistenți la impact.

  Caracteristicile produsului:


  - Lentile polarizate pentru protecție maximă
  - Formă clasică Wayfarer, stilată și funcțională
  - Modelul Chameleon cu schimbare de culoare
  - Brate flexibile pentru confort și rezistență
  - Protecție 100% UVA/UVB
  - Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  - Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii J-Banz Chameleon sunt recomandați pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani care iubesc să se joace în aer liber. Acești ochelari oferă protecție maximă împotriva razelor dăunătoare ale soarelui, asigurându-se că ochii sensibili ai copiilor sunt în siguranță.

  Cu lentilele lor polarizate, acești ochelari oferă o vizibilitate clară și reduc strălucirea, astfel încât copiii să se poată bucura de activitățile lor preferate fără a fi deranjați de lumina puternică a soarelui.

  Cu bratele lor flexibile, ochelarii J-Banz sunt confortabili și rezistenți, fiind perfecti pentru copiii care sunt mereu în mișcare. Acești ochelari sunt un accesoriu esențial pentru orice copil aventuros și îi vor proteja ochii în timp ce se distrează în aer liber.

  În plus, ochelarii J-Banz Chameleon au un design atrăgător și o schimbare de culoare fascinantă, ceea ce îi face să fie și mai atractivi pentru copii. Cu acești ochelari, copiii vor fi protejați și în același timp vor arăta și se vor simți grozav în timp ce se joacă în soare.

  Asigurați-vă că copilul dvs. are ochelarii J-Banz Chameleon pentru a se bucura în siguranță de aventurile lor în aer liber!
  23 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.