Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Alb / Albastru
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Alb / Albastru
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Alb / Albastru
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Alb / Albastru

  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Alb / Albastru

  • Această formă clasică Wayfarer este în stil și funcțională pentru copiii aflați în mișcare.
  • Lentilele oferă protecție 100% UVA/UVB, precum și lentile polarizate.
  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de policarbonat flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  • Modelul Chameleon isi schimba culoarea in functie de lumina solara din alb in albastru
  • Subtiri si cu model sport, placuti la vedere cand sunt purtati
  • Bratele flexibile ala J-Banz extind foarte mult durata de viata a ochelarilor si sunt mai rezistenti atunci cand copilul este la joaca.
  • Lentile 100% protectie UVA/UVB
  • Lentilele de categoria 3 oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o bună protecție UV
  • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  • Funcționează cu orice sursă de lumină U
  • Varsta Recomandata: 4-10 ani
  • Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm
  JBCWB
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Ochelarii J-Banz Chameleon sunt alegerea perfectă pentru copiii activi și plini de energie. Această formă clasică Wayfarer este atât stilată, cât și funcțională, oferind protecție optimă pentru ochii sensibili ai copiilor.

  Lentilele acestor ochelari oferă o protecție de 100% împotriva razelor UVA/UVB, asigurându-se că ochii micuților sunt în siguranță în timpul expunerii la soare. De asemenea, lentilele sunt polarizate, eliminând strălucirea puternică și oferind o vedere clară și confortabilă.

  Gama variată de modele și culori a Ochelarilor J-Banz este concepută special pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, astfel încât fiecare copil să-și găsească perechea perfectă. Modelul Chameleon este cu adevărat special, deoarece își schimbă culoarea în funcție de lumina solară, de la alb la albastru, adăugând o notă de distracție și originalitate.

  Ochelarii J-Banz sunt nu doar funcționali, ci și plăcuți la vedere. Cu un design subțire și sportiv, aceștia se vor potrivi perfect pe fața copiilor și vor atrage atenția în mod plăcut. Bratele flexibile ala J-Banz asigură o durată de viață mai lungă a ochelarilor și rezistență sporită, chiar și în timpul jocului copiilor.

  Caracteristicile produsului:  - Lentile polarizate pentru protecție maximă
  - Brate flexibile din compozit de policarbonat pentru confort și rezistență
  - Protecție 100% UVA/UVB
  - Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  - Model Chameleon cu schimbare de culoare în funcție de lumina solară
  - Design subțire și sportiv

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii J-Banz Chameleon sunt recomandați pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani, care sunt în mișcare și se bucură de activități în aer liber. Aceștia sunt ideali pentru zilele însorite, excursii la plajă, parcuri sau orice altă activitate în care protecția ochilor este esențială.

  Asigurați-vă că copilul dumneavoastră este protejat împotriva razelor solare nocive, oferindu-i ochelarii J-Banz Chameleon. Cu designul lor atrăgător și caracteristicile de protecție superioară, acești ochelari vor fi cu siguranță preferații micuților aventurieri.

  Nu ratați această oportunitate de a oferi copilului dumneavoastră ochelari de calitate, care îi vor proteja ochii într-un mod distractiv și plăcut. Achiziționați acum Ochelarii J-Banz Chameleon și bucurați-vă de siguranța și stilul lor unic!
  27 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.