Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz

  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz

  • Această formă clasică Wayfarer este în stil și funcțională pentru copiii aflați în mișcare.
  • Lentilele oferă protecție 100% UVA/UVB, precum și lentile polarizate.
  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de policarbonat flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  • Modelul Chameleon isi schimba culoarea in functie de lumina solara din Verde in Roz
  • Subtiri si cu model sport, placuti la vedere cand sunt purtati
  • Bratele flexibile ala J-Banz extind foarte mult durata de viata a ochelarilor si sunt mai rezistenti atunci cand copilul este la joaca.
  • Lentile 100% protectie UVA/UVB
  • Lentilele de categoria 3 oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o bună protecție UV
  • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  • Funcționează cu orice sursă de lumină U
  • Varsta Recomandata: 4-10 ani
  • Dimensiuni: 15 x 6 x 5 cm
  JBCGP
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz sunt ochelari de soare special concepuți pentru copiii activi. Această formă clasică Wayfarer este atât stilată, cât și funcțională, oferind protecție maximă împotriva razelor UV și o vedere clară în același timp. Lentilele polarizate și cu protecție 100% UVA/UVB asigură că ochii micuților tăi sunt în siguranță în timp ce se bucură de activitățile lor preferate în aer liber.

  Modelul Chameleon este cu adevărat unic, deoarece își schimbă culoarea în funcție de lumina solară, trecând de la verde la roz. Această caracteristică specială îi va fascina pe cei mici și îi va face să se simtă cu adevărat speciali.

  Ochelarii J-Banz sunt concepuți pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și sunt disponibili într-o varietate de modele și culori atractive. Bratele flexibile din compozit de policarbonat asigură o durată de viață îndelungată a ochelarilor și o rezistență sporită în timpul activităților de joacă.

  Cu dimensiunile lor de 15 x 6 x 5 cm, acești ochelari sunt subțiri și au un design sportiv, fiind plăcuți la vedere când sunt purtați. Lentilele de calitate oftalmică din policarbonat durabil oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o protecție UV excelentă.

  Caracteristicile produsului:


  - Formă clasică Wayfarer, stilată și funcțională
  - Protecție 100% UVA/UVB și lentile polarizate
  - Modelul Chameleon cu schimbare de culoare
  - Brate flexibile din compozit de policarbonat pentru durabilitate și rezistență
  - Dimensiuni subțiri și design sportiv
  - Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil

  Recomandări pentru produs:


  Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz sunt recomandați pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, care sunt în mișcare și se bucură de activități în aer liber. Acești ochelari oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV și asigură o vedere clară și confortabilă pentru cei mici. Cu designul lor atrăgător și caracteristica unică de schimbare a culorii, acești ochelari vor fi cu siguranță preferații copiilor. Asigurați-vă că micuții dvs. sunt protejați și în stil cu Baby Banz Ochelari J-Banz Chameleon - Verde / Roz!
  29 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.