Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix
  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix

  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Floral Mix

  • Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  • Medium
  • Large
  S19SNPFS
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Floral Mix, sunt alegerea perfectă pentru a-ți proteja micuțul în timp ce se bucură de apa. Aceste scutece sunt certificate UPF50, oferind o protecție excelentă împotriva razelor solare nocive.

  Fabricate dintr-un material de înaltă calitate, aceste scutece sunt rezistente la clor și decolorare, garantându-ți că vor rezista întreg sezonul. De asemenea, sunt proiectate pentru a-și păstra forma, oferindu-ți o investiție pe termen lung.

  Un alt avantaj al acestor scutece este că pot fi spălate la mașină, fără a fi nevoie de spălare manuală. Astfel, îți oferă o întreținere ușoară și o uscare rapidă, astfel încât să le poți utiliza din nou în cel mai scurt timp.

  Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide. Astfel, poți fi sigur că micuțul tău va fi protejat și confortabil în timpul băiței.

  Echipate cu șnur pentru ajustare suplimentară, aceste scutece se potrivesc perfect pe corpul micuțului tău. Asigură-te că îndepărtezi scutecul de înot imediat după înot și îl speli după fiecare utilizare pentru a menține igiena și prospețimea.

  Caracteristicile produsului:  - Certificat UPF50 pentru o protecție solară maximă
  - Rezistente la clor și decolorare, garantate pentru a rezista întreg sezonul
  - Mențin forma inițială pentru un confort optim
  - Se pot spăla la mașină, ușurând întreținerea
  - Material: 82% Poliamidă și 18% Spandex
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  - Scutecele de înot cu acoperire completă rețin deșeurile solide
  - Echipate cu șnur pentru ajustare suplimentară

  Recomandări pentru produs:  Recomandăm utilizarea acestor scutece reutilizabile pentru înot/piscină în timpul activităților acvatice ale copilului tău. Acestea oferă o protecție solară excelentă, menținându-l în siguranță de razele UV nocive.

  Pentru a te asigura că scutecele rămân în cea mai bună formă, îți recomandăm să le speli după fiecare utilizare și să le usuci în mod corespunzător. Astfel, vei putea beneficia de ele pe toată durata sezonului.

  Alege scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Floral Mix, pentru a-ți proteja micuțul într-un mod eco-friendly și confortabil în timpul băiței. Nu te mai baza pe scutece care păstrează umiditatea și sunt voluminoase, ci optează pentru o soluție mai bună și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
  3 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.