Scutece pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix
  Scutece pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix

  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix

  • Material Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  S19SNNJS
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Jungle Mix, sunt alegerea perfectă pentru a oferi copilului tău confort și libertate în timpul înotului. Aceste scutece sunt fabricate dintr-un material certificat UPF50, care oferă o protecție excelentă împotriva razelor solare nocive.

  Scutecele sunt rezistente la clor și decolorare, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea frecventă în piscină. Ele sunt garantate să reziste întreg sezonul și să-și păstreze forma inițială, asigurându-ți că vei avea parte de o calitate superioară.

  Un alt avantaj al acestor scutece este că se pot spăla la mașină, ceea ce le face ușor de întreținut și asigură o uscare rapidă. Multe alte firme cer spălarea manuală a scutecelor, însă noi înțelegem nevoia de comoditate și eficiență.

  Materialul utilizat pentru aceste scutece este compus din 82% poliamidă și 18% spandex, oferind astfel o combinație perfectă între confort și elasticitate. Scutecele sunt prevăzute cu un șnur pentru a permite ajustarea suplimentară, astfel încât să se potrivească perfect pe corpul copilului tău.

  Este important de menționat că scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci pentru a reține deșeurile solide. Astfel, ele asigură o igienă optimă în timpul înotului.

  Caracteristicile produsului:  - Material certificat UPF50 pentru protecție solară excelentă
  - Rezistente la clor și decolorare pentru utilizare frecventă în piscină
  - Garantate pentru a rezista întreg sezonul și a-și păstra forma inițială
  - Se pot spăla la mașină pentru ușurință în întreținere
  - Compoziție: 82% poliamidă și 18% spandex pentru confort și elasticitate
  - Prevăzute cu șnur pentru ajustare suplimentară
  - Nu absorb, ci rețin deșeurile solide pentru o igienă optimă în timpul înotului

  Recomandări pentru produs:  - Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare pentru a menține igiena și calitatea produsului.
  - Asigurați-vă că scutecul este bine ajustat pe corpul copilului pentru a preveni scurgerile.
  - Folosiți scutecele reutilizabile pentru înot/piscină BANZ pentru a oferi copilului tău confort și protecție solară în timpul activităților acvatice.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine HTML: scutece reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Jungle Mix.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  4 Produse
  1 Evaluări

  Foarte utili
  A fost singurul loc unde am mai găsit ceva bun ptr puiucul meu.
  De Petrula 15-08-2021

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.