Termeni si conditii de utilizare

Drept la proprietate

Site-ul www.banz.ro, este proprietatea SC OWYO SRL si nu este permisa nici o activitate de tip furt de imagini sau continut.

Accesul la site-ul banz.ro

Website-ul banz.ro aparţine şi este proprietatea OWYO SRL. Accesul la site-ul banz.ro este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „Termeni și condiții de utilizare” prezentate mai jos.

Date Personale  

Pentru utilizarea acestui site, la nevoie pentru a procesa comenzile sau pentru a va tine informati prin tintermadiul serviciului de NEWSLETTER este necesar să ne furnizați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresă de e-mail telefon.

Informaţiile despre clienţi pot fi folosite de banz.ro doar în scopuri asociate promovării serviciilor şi produselor proprii, respectiv pentru:

• transmiterea informaţiilor legislative de actualitate, prin newsletter zilnice;

• promovarea evenimentelor la care banz.ro este partener, prin newslettere ocazionale;

• promovarea produselor/serviciilor proprii banz.ro, prin newsletter ocazionale.


În conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016, banz.ro aduce la cunoștința Clientului următoarele:

• datele cu caracter personal vor fi stocate timp de 5 ani după împlinirea termenului de prescripție a eventualelor creanțe bugetare ale societății noastre față de Bugetul de Stat;

• clientul are dreptul de a solicita banz.ro, accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau ştergerea acestora sau restricţionarea prelucrării. Clientul are dreptul de a se opune prelucrării, precum şi la portabilitatea datelor. Vă rugăm să transmiteți orice astfel de solicitări la adresa: office@banz.ro

• datele personale ale Clientului sunt furnizate banz.ro în temeiul prezenteler condiții generale.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.