Bikini copii, Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Sealife
  Bikini copii, Plaja-Soare-Piscina, UPF50+, Sealife

  Slipi baie copii, Banz, cu Protectie UPF50+, Sealife

  • Certificat pentru maxim de protectie UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Croite special pentru protectie maxima.
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Nylon(poliamida) si 18% Elastan(spandex)
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Designed in Australia
  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • 0
  • 1
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
  SS2SLBB0
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Slipii de baie pentru copii Banz, cu protecție UPF50, sunt alegerea perfectă pentru a-i proteja pe cei mici de razele nocive ale soarelui. Certificați pentru maximă protecție UPF50, acești slipi oferă o barieră eficientă împotriva radiațiilor ultraviolete.

  Cu o rezistență remarcabilă la clor și decolorare, acești slipi de baie sunt concepuți pentru a rezista în timp și a păstra culorile vii. Croiul special asigură o protecție maximă, acoperind eficient zona delicată a copiilor.

  Slipii Banz sunt garantate pentru a ține tot sezonul, indiferent de aventurile pe care le întâmpină cei mici în apă. În plus, aceștia își păstrează forma inițială, oferindu-le copiilor confort și libertate de mișcare.

  Cu o ușurință de întreținere și o uscare rapidă, acești slipi de baie sunt extrem de practici pentru părinți. Îi puteți spăla în mașina de spălat, fără grija deteriorării materialului.

  Slipii Banz sunt fabricați dintr-un amestec de 82% Nylon (poliamidă) și 18% Elastan (spandex), asigurând astfel o combinație perfectă între confort și flexibilitate. Materialul de calitate superioară este ușor de întreținut și se usucă rapid, fiind potrivit pentru toate activitățile acvatice ale copiilor.

  Acești slipi de baie au fost proiectați în Australia, ceea ce garantează atenția la detalii și calitatea superioară a produsului.

  Caracteristicile produsului:  - Certificat pentru maximă protecție UPF50
  - Rezistenți la clor și decolorare
  - Croi special pentru protecție maximă
  - Garantate pentru a ține tot sezonul
  - Garantate pentru a-și păstra forma
  - Se pot spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  - Material: 82% Nylon (poliamidă) și 18% Elastan (spandex)
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  - Designed in Australia

  Recomandări pentru produs:  Slipii de baie Banz, cu protecție UPF50, sunt recomandați pentru toți copiii care își petrec timpul în apă. Indiferent dacă merg la piscină sau la plajă, acești slipi oferă o protecție excelentă împotriva razelor ultraviolete.

  Datorită rezistenței lor la clor și decolorare, acești slipi sunt potriviți pentru utilizare intensivă și rezistă în timp. În plus, forma lor se menține intactă, oferindu-le copiilor confort și libertate de mișcare.

  Fiind ușor de întreținut și cu uscare rapidă, acești slipi sunt ideali pentru părinți. Îi puteți spăla în mașina de spălat, economisind timp și energie.

  Cu un design modern și fabricați în Australia, acești slipi de baie sunt alegerea perfectă pentru a-i proteja pe cei mici în timpul activităților acvatice. Asigurați-vă că copiii dvs. se bucură de soare și apă în siguranță cu slipii Banz!
  1 Produse
  9330696055390
  SS2SLBB0
  Nici o evaluare

  S-ar putea să-ți placă și

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.