Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace
  Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace
  Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace
  Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace
  Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace
  Baby Banz Combo Casti + Ochelari (3+) Peace

  Set Casti Antifoane 3-36 luni + Ochelari 0-2 ani - Peace

  Despre produs

  • Cele mai bune casti de protectie pentru copii si bebelusi. Aceaste casti sunt perfecte pentru nou nascuti pana la 36 luni. Baby Banz continuua sa conduca pe piata
  • Cea mai buna reducere de sunete omologata - SNR 31 dB. Acestea sunt cele mai bune casti de pe piata. Blocheaza zgomotele care pot rani urechile copiilor si protejeaza auzul.
  • Cupele sunt super moi pentru cel mai bun comfort. Bebelusii si copii le vor iubi! Castile Baby Banz pentru copii au ca si caracteristica un profil mic cu design stilizat, unice fata de alte casti existente pe piata. 
  • Impachetate inpreuna cu o pereche de ochelari Banz. Cei mai buni ochelari pentru copii. Perfecti pntru copii de pana la 24 luni sau mai mult. Cea mai buna protectie pentru ochi.
  BZEM047
  În Stoc
  210,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Setul de casti antifoane Peace este solutia ideala pentru a proteja auzul copiilor si a le oferi confort in timpul activitatilor zgomotoase. Aceste casti sunt special concepute pentru copii si bebelusi cu varsta cuprinsa intre 3 si 36 de luni, asigurandu-le o protectie optima impotriva zgomotelor daunatoare.

  Caracteristicile produsului:


  - Cele mai bune casti de protectie pentru copii si bebelusi, recomandate de Baby Banz, liderul de piata in domeniu.
  - Reducere de sunete omologata de SNR 31 dB, asigurand o izolare eficienta impotriva zgomotelor nocive.
  - Cupele moi ofera un confort deosebit, fiind potrivite pentru pielea sensibila a bebelusilor si copiilor.
  - Design stilizat si unic, diferit de alte casti de pe piata, cu un profil mic si atractiv pentru cei mici.
  - Setul include si o pereche de ochelari Banz, cea mai buna protectie pentru ochii copiilor, potriviti pentru varsta de pana la 24 de luni sau mai mult.

  Recomandari pentru produs:


  Setul de casti antifoane Peace este indispensabil pentru parintii care doresc sa protejeze auzul si ochii copiilor lor. Aceste casti sunt ideale pentru utilizare in evenimente zgomotoase, cum ar fi concerte, festivaluri sau spectacole, dar si in situatii de zi cu zi, precum calatoriile cu avionul sau utilizarea de echipamente zgomotoase. Cu ajutorul acestui set, copiii vor putea sa se bucure de experiente sonore si vizuale in siguranta si confort. Nu ezitati sa investiti in acest produs de calitate superioara, care ofera cea mai buna protectie pentru cei mici.
  15 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.