Patură Picnic "Roll-on" Grevillea Navy Blue (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Waratah, Caisă (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Grevillea Navy Blue (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Waratah, Caisă (150x200cm)

  Patură Picnic "Roll-on" Waratah, Caisă (150x200cm)

  • Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Patura Picnic Roll-on Waratah, Caisă (150x200cm) este partenerul perfect pentru momentele de relaxare în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 150cm x 200cm, această pătură este ideală pentru a fi folosită de 4-6 persoane.

  Caracteristicile produsului:

  - Ușor de transportat Roll-on: Această pătură inovatoare se rulează și se împachetează cu ușurință, facilitând transportul și depozitarea. Indiferent dacă mergeți la plajă, la picnic sau la un concert în aer liber, această pătură va fi mereu la îndemână.

  - 3 straturi de confort: Patura Picnic Roll-on Waratah oferă un nivel ridicat de confort datorită celor 3 straturi de material. Primul strat este impermeabil, protejându-vă de umiditatea solului. Celelalte două straturi sunt realizate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, oferind căldură și moalețe.

  Recomandări pentru produs:

  - Perfectă pentru picnicuri și activități în aer liber: Cu această pătură, veți putea să vă bucurați de momente de relaxare în natură alături de prieteni și familie. Fiind suficient de mare pentru 4-6 persoane, patura este ideală pentru picnicuri, plimbări în parc sau petreceri în aer liber.

  - Versatilitate și durabilitate: Datorită materialelor de calitate și designului inovator, această pătură este rezistentă la uzură și se va menține în condiții optime de-a lungul timpului. Fiind impermeabilă, pătura poate fi utilizată și pe timp de ploaie fără a vă face griji că veți fi udați.

  Cu Patura Picnic Roll-on Waratah, Caisă (150x200cm), veți avea parte de momente de relaxare și confort în aer liber, indiferent de ocazie. Achiziționați acum pătura și pregătiți-vă pentru aventuri pline de bucurie și confort!
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  Culoare
  Caisă
  Dimensiune
  150 x 200 cm
  1 Obiect
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.