Patura Picnic "Roll-on" Pink Monstera (150x200cm)
  Patura Picnic "Roll-on" Pink Monstera (150x200cm)

  Patura Picnic "Roll-on" Pink Monstera (150x200cm)

  • Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Patura Picnic Roll-on Pink Monstera este accesoriul perfect pentru a vă bucura de momente relaxante în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 150cm x 200cm, această pătură este ideală pentru a vă întinde confortabil în timpul unui picnic sau a unei plimbări în parc.

  Caracteristicile produsului:  Această pătură de picnic se remarcă prin ușurința sa de transport. Datorită sistemului Roll-on, o puteți rula și împacheta cu ușurință, astfel încât să o puteți lua oriunde doriți. Indiferent dacă mergeți la plajă, într-o excursie sau într-un camping, această pătură este perfectă pentru a vă însoți în aventurile voastre.

  Patura Picnic Roll-on Pink Monstera este alcătuită din 3 straturi pentru a vă oferi confort și protecție optimă. Primul strat este impermeabil, astfel încât să vă puteți bucura de picnic chiar și pe iarbă umedă. Celelalte două straturi sunt realizate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, care vă vor menține călduroși și confortabili în timpul relaxării.

  Recomandări pentru produs:  Această pătură de picnic este ideală pentru a fi folosită în grup, fiind suficient de mare pentru a găzdui între 4 și 6 persoane. Este perfectă pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii, oferindu-vă un spațiu generos pentru a vă așeza și a vă bucura de mâncare și băutură în aer liber.

  Cu designul său atrăgător, pătura Picnic Roll-on Pink Monstera va adăuga un strop de culoare și stil oricărei activități în aer liber. Cu frunzele de monstera roz și fundalul alb, această pătură va atrage toate privirile și va crea o atmosferă plăcută și relaxantă.

  Nu ratați ocazia de a vă bucura de momente de relaxare în aer liber cu Patura Picnic Roll-on Pink Monstera. Achiziționați-o acum și transformați fiecare picnic într-o experiență de neuitat!
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  Culoare
  Dimensiune
  4 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.