Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)
  Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)

  Patura Picnic "Roll-on" Jungle Leaf (150x200cm)

  • Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf este partenerul perfect pentru aventurile în natură. Cu dimensiunile sale generoase de 150cm x 200cm, această pătură poate găzdui cu ușurință un grup de 4-6 persoane.

  Cu un design inspirat de frumusețea junglei, această pătură aduce un strop de natură în fiecare picnic. Cu ajutorul sistemului Roll-on, pătura se poate rula și împacheta ușor, devenind astfel un accesoriu portabil indispensabil în excursii sau călătorii.

  Caracteristicile produsului includ trei straturi deosebite. Primul strat este impermeabil, asigurând protecție împotriva umidității solului. Celelalte două straturi sunt confecționate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, oferind confort și căldură în timpul utilizării.

  Recomandăm această pătură pentru momentele de relaxare în aer liber, fie că este vorba de picnicuri în parc, plimbări pe plajă sau camping în mijlocul naturii. Cu Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf, veți putea crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

  În plus, această pătură este rezistentă și durabilă, fiind concepută pentru a rezista în timp și a vă însoți în numeroase aventuri.

  Alegeți Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf și transformați fiecare moment într-o experiență de neuitat în mijlocul naturii!

  Nota: Cuvintele cheie scrise cu caractere aldine html: Patura Picnic Roll-on Jungle Leaf, Roll-on, impermeabil, lână, bumbac fleece, picnic, natură, relaxare, rezistentă, durabilă.
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  4 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.