Patură Picnic "Roll-on" Gum Leaves Verde (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Gum Leaves Verde (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Gum Leaves Verde (150x200cm)
  Patură Picnic "Roll-on" Gum Leaves Verde (150x200cm)

  Patură Picnic "Roll-on" Gum Leaves Verde (150x200cm)

  • Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Patura Picnic Roll-on Gum Leaves Verde este partenerul perfect pentru momentele de relaxare în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 150cm x 200cm, această pătură este ideală pentru a vă bucura de un picnic în compania celor dragi.

  Caracteristicile produsului:  Această pătură este ușor de transportat datorită designului său Roll-on, care permite rularea și împachetarea rapidă și comodă. Astfel, puteți lua pătura cu voi oriunde mergeți, fără a ocupa mult spațiu în bagaj.

  Produsul este format din 3 straturi, pentru a vă oferi confortul de care aveți nevoie. Primul strat este impermeabil, protejându-vă de umiditatea solului. Celelalte două straturi sunt realizate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, asigurându-vă o senzație plăcută și călduroasă.

  Cu această pătură, puteți organiza un picnic pentru 4-6 persoane, având suficient spațiu pentru toți. Cu un design atrăgător, cu frunze verzi, pătura se va integra perfect în peisajul natural al locului în care vă aflați.

  Recomandări pentru produs:  Această pătură este ideală pentru petrecerea timpului în natură, în parcuri, grădini sau la plajă. Fiind ușor de transportat și de utilizat, puteți să vă bucurați de momente de relaxare și distracție alături de familie și prieteni.

  Cu Patura Picnic Roll-on Gum Leaves Verde, veți avea parte de confort și stil în timpul activităților în aer liber. Nu ratați ocazia de a vă crea amintiri frumoase și de a vă bucura de fiecare moment alături de cei dragi.
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  150 x 200 cm
  1 Obiect
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.