Patura Picnic "Roll-on" Blue Banksia (150x200cm)
  Patura Picnic "Roll-on" Blue Banksia (150x200cm)

  Patura Picnic "Roll-on" Blue Banksia (150x200cm)

  • Dimensiuni: 150cm x 200 cm
  • Ușor de transportat "Roll-on" se rulează și se împachetează ușor
  • 3 straturi: 1 impermeabil si 2 din Lână/Bumbac Fleece
  • Ideală pentru 4-6 persoane
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Patura Picnic Roll-on Blue Banksia este partenerul perfect pentru a petrece momente de relaxare în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 150cm x 200cm, această pătură este ideală pentru a găzdui între 4 și 6 persoane, oferind suficient spațiu pentru toți.

  Datorită designului său inovator Roll-on, această pătură poate fi ușor rulată și împachetată, facilitând transportul și depozitarea. Indiferent dacă mergeți la plajă, în parc sau într-o excursie în natură, această pătură este ușor de luat cu dvs., fără a ocupa mult spațiu.

  Caracteristicile produsului includ trei straturi deosebite. Primul strat este impermeabil, asigurând protecție împotriva umezelii de pe sol. Celelalte două straturi sunt realizate dintr-o combinație de lână și bumbac fleece, oferind un confort și o căldură plăcută în timpul utilizării.

  Recomandăm această pătură pentru picnicuri, plimbări în natură, concerte în aer liber sau orice altă activitate în care doriți să vă bucurați de confort și stil. Cu Blue Banksia, veți aduce o notă de eleganță și rafinament în orice ocazie.

  Așadar, nu mai stați pe gânduri și achiziționați acum Patura Picnic Roll-on Blue Banksia pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție în aer liber!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: Roll-on, impermeabil, lână, bumbac fleece, picnic, plimbări în natură, concerete în aer liber.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  Material
  Fata 1 - Fleece
  Fata 2 - Poliester Impermeabil
  Culoare
  Blue Banksia
  Dimensiune
  150 x 200 cm
  6 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.