Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Bugs
  Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Bugs

  Palarie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Bugs

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 45-50cm, reglabila prin arici.
  HRB033
  În Stoc
  100,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Pălăria Soare Baby Banz UPF50 Reversibilă, 0-2 ani, Bugs, este accesoriul perfect pentru micuțul tău în zilele însorite. Cu două fețe diferite, una printată și una monocolor, această pălărie îți oferă opțiuni variate pentru a-ți completa ținuta.

  Fabricată dintr-un material special, această pălărie asigură o protecție solară de înaltă calitate, având un factor UPF50. Astfel, micuțul tău va fi protejat de razele daunătoare ale soarelui, fără a-și limita joaca în aer liber.

  Caracteristicile produsului includ un material respirabil, care oferă un plus de confort în timpul purtării. De asemenea, pălăria are o mărime ajustabilă, astfel încât să se potrivească perfect pe capul micuțului tău, cu ajutorul ariciului de pe băta pălăriei.

  Cu această pălărie, nu trebuie să-ți faci griji în privința curățării. Poți spăla pălăria în orice mașină de spălat, pentru a o menține mereu curată și proaspătă.

  Realizată dintr-un amestec de poliester, pălăria permite o bună respirabilitate, uscare rapidă și confort în timpul purtării. Deoarece majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din materiale sintetice care nu respiră, pălăria Soare Baby Banz UPF50 Reversibilă este o alegere excelentă pentru a evita disconfortul cauzat de căldură.

  Cu un diametru reglabil între 45-50cm, această pălărie se adaptează perfect pe capul micuțului tău, crescând odată cu el și oferindu-i protecție și stil în același timp.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție la soare UPF50, blochează radiatiile daunatoare ale soarelui
  - Material respirabil pentru un plus de confort
  - Mărime ajustabilă, cu ajutorul ariciului de pe băta pălăriei
  - Se poate spăla în orice mașină de spălat
  - Amestec de poliester pentru respirabilitate, uscare rapidă și confort
  - Diametru 45-50cm, reglabil prin arici

  Recomandări pentru produs:


  Pălăria Soare Baby Banz UPF50 Reversibilă, 0-2 ani, Bugs, este recomandată pentru toți părinții care doresc să-și protejeze copiii de razele nocive ale soarelui într-un mod stylish și confortabil. Această pălărie este perfectă pentru plimbările în parc, excursiile la plajă sau orice activitate în aer liber. Asigură-te că micuțul tău este mereu în siguranță și la modă cu această pălărie Soare Baby Banz UPF50 Reversibilă!
  2 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.