Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Transport
  Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Transport

  Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Transport

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

    • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
    • Material respirabil pentru un plus de comfort
    • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
    • Se poate spala in orice masina de spalat
    • Amestecul de polister permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
    • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
    • 100% Poliester, tratat special UPF 50+
    • Diametru 49-56cm, regalbila prin arici.
  HRK034
  În Stoc
  100,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Palaria de protecție solară Baby Banz UPF50 este un accesoriu esențial pentru cei mici în timpul zilelor însorite. Cu un design reversibil, această palarie oferă două opțiuni de stil - o față printată și o față monocoloră, astfel încât să se potrivească perfect cu orice ținută.

  Fabricată dintr-un material special tratat UPF 50, această palarie oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor solare dăunătoare. Testată clinic conform standardelor australiene, această palarie este sigură și eficientă în blocarea radiațiilor UV.

  Caracteristicile produsului includ un material respirabil, care asigură un confort sporit în timpul purtării. Palaria este ajustabilă, datorită sistemului de închidere cu arici, astfel încât să se potrivească perfect pe capul copilului. De asemenea, este ușor de curățat, putând fi spălată în orice mașină de spălat.

  Fabricată dintr-un amestec de poliester de înaltă calitate, această palarie asigură respirabilitate și uscare rapidă, oferind în același timp un confort optim. În plus, spre deosebire de alte pălării UV, care sunt fabricate din materiale sintetice care nu permit respirația pielii, această palarie este concepută pentru a menține capul copilului răcoros și confortabil.

  Recomandăm această palarie pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, având un diametru reglabil de 49-56cm. Indiferent dacă mergeți la plajă, în parc sau în vacanță, palaria de protecție solară Baby Banz UPF50 este alegerea perfectă pentru a proteja delicata piele a copilului de razele nocive ale soarelui.

  În descriere, adăugăm și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: printată, reversibilă, UPF50, protecție solară, respirabilă, ajustabilă, uscare rapidă, confort, poliester, diametru reglabil.

  De asemenea, ne asigurăm că includem și câteva greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman și autentic.
  Material
  Poliester
  Culoare
  Transport
  Dimensiune
  2 - 5 ani
  8 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.