Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+,...
  Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Space

  Palarie Protectie Soare, Baby Banz, UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Space

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

    • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
    • Material respirabil pentru un plus de comfort
    • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
    • Se poate spala in orice masina de spalat
    • Amestecul de polister permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
    • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
    • 100% Poliester, tratat special UPF 50+
    • Diametru 49-56cm, regalbila prin arici.
  HRK032
  În Stoc
  100,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Palaria de protecție solară Baby Banz UPF50 este un accesoriu esențial pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Aceasta este reversibilă, oferindu-le celor mici două opțiuni de stil - o față printată și o față monocoloră. Indiferent de preferințele lor, această palarie le va oferi protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție la soare UPF50: Palaria Baby Banz blochează eficient radiatiile UV, protejând pielea delicată a copiilor de arsurile solare și de efectele nocive ale soarelui.
  - Material respirabil: Fabricată dintr-un amestec special de poliester, palaria asigură o respirabilitate optimă și un confort sporit, chiar și în cele mai călduroase zile de vară.
  - Mărime ajustabilă: Cu ajutorul ariciului de pe bata palariei, aceasta poate fi reglată pentru a se potrivi perfect pe capul copilului tău, astfel încât să nu alunece sau să fie incomodă.
  - Ușor de întreținut: Palaria poate fi spălată în orice mașină de spălat, fără a-și pierde forma sau culorile vibrante.
  - Design unic: Fața printată a palariei Baby Banz adaugă un element de distracție și stil, în timp ce fața monocoloră oferă o opțiune mai clasică și versatilă.

  Recomandări pentru produs:  Palaria Baby Banz UPF50 este ideală pentru activitățile în aer liber, precum plimbările în parc, excursiile la plajă sau grădiniță. Protecția solară de înaltă calitate și designul confortabil fac din această palarie alegerea perfectă pentru a-ți proteja copilul de razele solare nocive. Cu o dimensiune reglabilă, aceasta poate fi purtată de copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, oferindu-le o acoperire optimă și confort în timpul activităților lor preferate în aer liber.

  Asigură-te că copilul tău este protejat de soare cu palaria Baby Banz UPF50 - o combinație perfectă între stil și siguranță!

  *Recomandări pentru produs: protecție solară, palarie reversibilă, UPF50, copii, confort, reglabil, ușor de întreținut, design unic, activități în aer liber, siguranță, plajă, grădiniță, dimensiune ajustabilă.
  Material
  Poliester
  Culoare
  Space
  Dimensiune
  2 - 5 ani
  5 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.