Pahar Termic cu capac etans + pai inox si...
  Pahar Termic cu capac etans + pai inox si perie, 530ml, Aqua

  Pahar Termic cu capac etans + pai inox si perie, 530ml, Aqua

  Pahar termorezitent din oțel cu pereți dubli
  • Mărime ideală pentru a fi luata peste tot
  • Rezistente și robuste pentru a rezista ani
  • TESTAT! Păstrează băuturile calde timp de 12 ore și reci timp de 24 de ore*
  • Culori unice Australiene si care se potrivesc cu gențile noastre termice pentru picnic BANZ
  • Include capac etans anti-scurgere rezistent cu fantă de băut
  • Construcția din oțel inoxidabil păstrează băuturile calde sau reci mai mult timp
  • Vopsea cu pulbere la exterior pentru culoare durabila și aderență mai bună
  • Pereti dubli din oțel inoxidabil 18/8 premium alimentar (nu transfere aromele)
  • Se poate spala in masina de spalat vase
  • Incude Pai din inox și perie de curățat
  • Se potrivesc cu aproape toate modele de suporti pentru masină

  Specificații:

  • Greutate: 300 gr.
  • Capacitate: 18oz / 530 ml
  • Nu contine BPA

  Paharele BANZ sunt însoțitorul perfect pentru o zi în parc sau la plajă ori la munca și în mașină.

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Paharul Termic cu capac etanș, pai inox și perie, 530ml, Aqua este un accesoriu indispensabil pentru cei care doresc să-și păstreze băuturile preferate la temperatura potrivită, indiferent de locație. Cu o mărime ideală pentru a fi luat peste tot, acest pahar termic este perfect pentru picnicuri, plimbări în parc sau chiar pentru a fi utilizat în mașină sau la birou.

  Construcția sa rezistentă și robustă asigură o durabilitate de ani de zile, fiind conceput pentru a rezista la uzură și impact. Paharul termic a fost TESTAT și poate păstra băuturile calde timp de 12 ore și reci timp de 24 de ore*, garantând astfel o experiență plăcută de consum al băuturilor preferate.

  Cu o gamă de culori unice inspirate de peisajele Australiene, acest pahar termic se potrivește perfect cu gențile noastre termice pentru picnic BANZ, creând astfel o combinație armonioasă și stilată.

  Paharul termic include un capac etanș anti-scurgere rezistent, cu fantă de băut, care asigură o utilizare fără griji și previne scurgerile neplăcute. Construcția din oțel inoxidabil păstrează băuturile calde sau reci mai mult timp, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă bucura de ele în orice moment al zilei.

  Cu vopsea cu pulbere la exterior, acest pahar termic are o culoare durabilă și o aderență mai bună, rezistând astfel la zgârieturi și deteriorări. Peretele dublu din oțel inoxidabil 18/8 premium alimentar nu transferă aromele, asigurând astfel o experiență de consum autentică și plăcută.

  Paharul termic poate fi spălat în mașina de spălat vase, facilitând astfel curățarea și întreținerea acestuia. În plus, acesta include un pai din inox și o perie de curățat, pentru a vă asigura că puteți savura băuturile preferate în cele mai bune condiții.

  Datorită dimensiunilor sale, acest pahar termic se potrivește cu aproape toate modelele de suporti pentru mașină, oferindu-vă astfel posibilitatea de a-l utiliza în mod comod și sigur în timpul călătoriilor.

  Caracteristicile produsului:


  - Greutate: 300 gr.
  - Capacitate: 18oz / 530 ml
  - Nu conține BPA

  Recomandări pentru produs:


  Paharele BANZ sunt însoțitorul perfect pentru o zi în parc sau la plajă, ori pentru a vă însoți în timpul muncii sau în mașină. Cu capacitatea sa de a menține băuturile calde sau reci timp îndelungat, acest pahar termic vă permite să vă bucurați de băuturile preferate în orice moment al zilei, indiferent de locație. Fiind ușor de curățat și având un design atrăgător, acesta este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și păstreze băuturile la temperatura potrivită și să se bucure de ele într-un mod confortabil și plăcut.

  *Testat în condiții de laborator. Timpul de menținere a temperaturii poate varia în funcție de temperatura inițială a băuturii și de condițiile de mediu.

  -----------

  1 Obiect
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.