Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black
  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black

  Ochelari Soare Bebe 2 - 5 ani Retro Oval Black

  • Retro Banz® au lentile supradimensionate și făcute pentru a-i face pe cei mici să arate fabulos și protejați!

   Creați în Australia, ochelarii de soare Banz® oferă protecție solară confortabilă, sigură și elegantă, chiar și pentru cele mai mici seturi de ochi. Velcro reglabil de pe cureaua flexibilă permite ochelarii să crească la fel ca copilul. Cu Banz®, cei mici vor fi pregătiți pentru orice aventură, fie că este vorba de o plimbare prin bloc sau de o vacanță însorită într-o zonă exotică!

   • Lentile mari in stilul Retro
   • Protectie nas si sprancene din silicon incorporata direct in rama pentru plus de confort.
   • Fiecare pereche de ochelari vine insotita de o husa care poate fi utilizata si ca laveta de curatat.
   • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
   • Lentilele au un grad de protectie de 100% UVA si UVB
   • Opacitatea lentilelor este de categoria 3 pentru asigurarea unei protectii UV ideale.
   • Banda din neopren elastica este la culoarea ochelarilor pentru un look impecabil si are proprietati respirabile pentru confort sporit.
   • Ariciul tip Valro de calitate de pe laterala permite reglare si purtarea ochelarilor ani la rand, timp in care copilul se poate bucura de ochelarii preferati.
   • Ochelarii Banz Retro nu sunt recomandati pentru a fi purtati cu ochelari de vedere ci doar ca ochelari de soare.
  RBKOV007
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare Bebe Retro Oval Black sunt special concepuți pentru a face ca cei mici să arate fabulos și să fie protejați în același timp! Acești ochelari de soare au fost creați în Australia și oferă o protecție solară confortabilă, sigură și elegantă pentru ochii sensibili ai copiilor. Cu o formă retro ovală și lentile supradimensionate, acești ochelari vor adăuga un plus de stil oricărei ținute a micuțului tău.


  Ochelarii Bebe Retro Oval Black sunt realizați cu atenție la detalii și sunt concepuți pentru a crește odată cu copilul tău. Datorită velcro-ului reglabil de pe cureaua flexibilă, acești ochelari se pot adapta perfect la mărimea capului copilului. Indiferent dacă merg într-o plimbare prin bloc sau într-o vacanță însorită într-o zonă exotică, cei mici vor fi pregătiți pentru orice aventură cu ochelarii Bebe Retro Oval Black.  Caracteristicile produsului:  • Lentile mari în stilul Retro, care oferă o protecție maximă împotriva razelor solare
  • Protecție pentru nas și sprâncene din silicon, incorporată direct în rama ochelarilor, pentru un plus de confort
  • Fiecare pereche de ochelari vine însoțită de o husă care poate fi utilizată și ca lavetă de curățat
  • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil, pentru o rezistență sporită
  • Lentilele au un grad de protecție de 100% UVA și UVB, asigurând o protecție optimă împotriva razelor solare
  • Opacitatea lentilelor este de categoria 3, pentru a asigura o protecție UV ideală
  • Banda din neopren elastică este în aceeași culoare cu ochelarii, pentru un look impecabil, și are proprietăți respirabile pentru un confort sporit
  • Ariciul tip Velcro de calitate de pe laterală permite reglarea și purtarea ochelarilor ani la rând, în timp ce copilul se poate bucura de ochelarii săi preferați
  • Ochelarii Banz Retro nu sunt recomandați pentru a fi purtați cu ochelari de vedere, ci doar ca ochelari de soare


  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii Bebe Retro Oval Black sunt recomandați pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Acești ochelari de soare sunt perfecti pentru a-i proteja pe cei mici de razele solare nocive, în timp ce le oferă un aspect retro și elegant. Indiferent dacă mergeți la plajă, la piscină sau într-o excursie la munte, ochelarii Bebe Retro Oval Black vor fi accesoriul perfect pentru micuțul tău. Asigură-te că micuțul tău este mereu protejat și în tendințe cu acești ochelari de soare de calitate superioară!  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: Retro Banz®, ochelari de soare Bebe 2-5 ani, lentile supradimensionate, protecție solară, confortabilă, sigură, elegantă, cureaua flexibilă, creștere odată cu copilul, aventură, plimbare, vacanță, stil retro, protecție maximă, rază solară, protecție nas, protecție sprâncene, silicon, confort, husă, lavetă, lentile de calitate oftalmică, policarbonat durabil, protecție UVA, protecție UVB, opacitate, bandă neopren elastică, look impecabil, proprietăți respirabile, arici Velcro, reglare, ochelari preferați, ochelari de vedere, recomandări, copii, vârstă, plajă, piscină, excursie, calitate superioară.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  8 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.