Ochelari Soare Bebe 0 - 2 ani Retro Oval Aqua
  Ochelari Soare Bebe 0 - 2 ani Retro Oval Aqua

  Ochelari Soare Bebe 0 - 2 ani Retro Oval Aqua

  • Retro Banz® au lentile supradimensionate și făcute pentru a-i face pe cei mici să arate fabulos și protejați!

   Creați în Australia, ochelarii de soare Banz® oferă protecție solară confortabilă, sigură și elegantă, chiar și pentru cele mai mici seturi de ochi. Velcro reglabil de pe cureaua flexibilă permite ochelarii să crească la fel ca copilul. Cu Banz®, cei mici vor fi pregătiți pentru orice aventură, fie că este vorba de o plimbare prin bloc sau de o vacanță însorită într-o zonă exotică!

   • Lentile mari in stilul Retro
   • Protectie nas si sprancene din silicon incorporata direct in rama pentru plus de confort.
   • Fiecare pereche de ochelari vine insotita de o husa care poate fi utilizata si ca laveta de curatat.
   • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
   • Lentilele au un grad de protectie de 100% UVA si UVB
   • Opacitatea lentilelor este de categoria 3 pentru asigurarea unei protectii UV ideale.
   • Banda din neopren elastica este la culoarea ochelarilor pentru un look impecabil si are proprietati respirabile pentru confort sporit.
   • Ariciul tip Valro de calitate de pe laterala permite reglare si purtarea ochelarilor ani la rand, timp in care copilul se poate bucura de ochelarii preferati.
   • Ochelarii Banz Retro nu sunt recomandati pentru a fi purtati cu ochelari de vedere ci doar ca ochelari de soare.
  RBBOV008
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare Bebe Retro Oval Aqua sunt concepuți special pentru cei mici, având un design retro și o formă ovală atrăgătoare. Acești ochelari sunt fabricați în Australia de către brandul Banz®, cunoscut pentru produsele sale de calitate și siguranță.

  Lentilele supradimensionate oferă o protecție solară optimă, asigurând că ochii copilului sunt în siguranță în orice situație. Rama este prevăzută cu o protecție pentru nas și sprâncene din silicon, care adaugă un plus de confort și stabilitate.

  Fiecare pereche de ochelari vine însoțită de o husă specială, care poate fi utilizată și ca lavetă de curățat. Astfel, veți avea întotdeauna ochelarii protejați și curați.

  Lentilele de calitate oftalmică din policarbonat durabil oferă o protecție de 100% împotriva razelor UVA și UVB. Opacitatea lentilelor este de categoria 3, asigurând o protecție UV ideală.

  Banda elastică din neopren este în aceeași culoare cu ochelarii, oferind un aspect impecabil și având proprietăți respirabile pentru un confort sporit. De asemenea, banda este prevăzută cu un arici de calitate, care permite reglarea și purtarea ochelarilor timp îndelungat, în timp ce copilul se bucură de ochelarii săi preferați.

  Este important de menționat că ochelarii Banz Retro nu sunt recomandați pentru a fi purtați împreună cu ochelarii de vedere, ci doar ca ochelari de soare.

  Caracteristicile produsului:


  - Lentile mari în stilul Retro
  - Protecție nas și sprâncene din silicon incorporată direct în rama pentru un plus de confort
  - Fiecare pereche de ochelari vine însoțită de o husă care poate fi utilizată și ca lavetă de curățat
  - Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  - Lentilele au un grad de protecție de 100% UVA și UVB
  - Opacitatea lentilelor este de categoria 3 pentru asigurarea unei protecții UV ideale
  - Banda din neopren elastică este în culoarea ochelarilor pentru un look impecabil și are proprietăți respirabile pentru confort sporit
  - Aricul tip Velcro de calitate de pe laterala permite reglarea și purtarea ochelarilor ani la rând, timp în care copilul se poate bucura de ochelarii preferați
  - Ochelarii Banz Retro nu sunt recomandați pentru a fi purtați cu ochelari de vedere, ci doar ca ochelari de soare

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Bebe Retro Oval Aqua sunt recomandați pentru bebeluși și copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani. Aceștia sunt ideali pentru a proteja ochii sensibili ai copilului în timpul expunerii la soare, fie că este vorba de o plimbare prin bloc sau de o vacanță însorită într-o zonă exotică. Designul retro și forma ovală îi vor face pe cei mici să arate fabulos și protejați în același timp. Cu ochelarii Bebe Retro Oval Aqua, micuții vor fi pregătiți pentru orice aventură în aer liber!
  6 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.