Ochelari pentru inot Baby Banz Roz
  Ochelari pentru inot Baby Banz Roz
  Ochelari pentru inot Baby Banz Roz
  Ochelari pentru inot Baby Banz Roz

  Ochelari pentru inot Baby Banz Roz

  Creați pentru vârsta de peste 3 ani, ochelarii de înot Banz® UV sunt perfecti pentru lecțiile de înot sau la plajă în această vară!

  Fabricati din policarbonat dur și durabil, lentilele sunt 100% cu protectie UV.

  Sistemul Anti-aburire previne aburirea lentilelor in orice conditii, iar cupele moi din silicon asigura confort maxim purtatorului! Ochelarii de înot Banz® vin într-o carcasă rigidă groovy, coordonată în culori.

  • Perfecti pentru plaja si piscina.
  • Lentile cu protecție UV 100%.
  • Sistem anti-aburire pentru lentile
  • 2 extensii pentru nas pentru o potrivire personalizata
  • Vin impreuna cu o cutie potrivita lor.
  • Cupele de ochi si corzile sunt fabricate din silicon moale.
  • Vârste 3+
  • Fabricati în Coreea
  GOG001
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii pentru înot Baby Banz Roz sunt accesoriul perfect pentru copiii cu vârsta peste 3 ani în timpul lecțiilor de înot sau la plajă în această vară. Fabricați din policarbonat dur și durabil, acești ochelari asigură o protecție completă împotriva razelor UV dăunătoare. Lentilele lor sunt 100% cu protecție UV, astfel încât copilul tău să poată să se bucure de soare în siguranță.

  Sistemul Anti-aburire împiedică lentilele să se aburească în orice condiții, asigurând o vizibilitate clară în timpul înotului. Cupele moi din silicon oferă un confort maxim și se potrivesc perfect pe fața copilului. Ochelarii de înot Baby Banz Roz vin într-o carcasă rigidă groovy, coordonată în culori, pentru a-i putea păstra în siguranță și pentru a-i putea transporta cu ușurință.

  Caracteristicile produsului:


  - Perfecti pentru plaja si piscina
  - Lentile cu protecție UV 100% pentru a proteja ochii copilului de razele dăunătoare ale soarelui
  - Sistem anti-aburire pentru lentile, asigurând o vizibilitate clară în timpul înotului
  - 2 extensii pentru nas pentru o potrivire personalizată, astfel încât ochelarii să se potrivească perfect pe fața copilului
  - Vin împreună cu o cutie potrivită pentru a-i putea păstra în siguranță și pentru a-i putea transporta cu ușurință
  - Cupele de ochi și corzile sunt fabricate din silicon moale, asigurând un confort maxim pentru copil

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii pentru înot Baby Banz Roz sunt recomandați pentru copiii cu vârsta peste 3 ani care doresc să se bucure de înot și de plaja în siguranță. Acești ochelari oferă o protecție completă împotriva razelor UV și asigură o vizibilitate clară în timpul înotului datorită sistemului anti-aburire. Cupele moi din silicon și extensiile pentru nas asigură un confort maxim și o potrivire personalizată. În plus, ochelarii vin într-o cutie potrivită pentru a-i putea păstra în siguranță și pentru a-i putea transporta cu ușurință. Cu ochelarii pentru înot Baby Banz Roz, copilul tău va putea să se bucure de aventurile acvatice într-un mod sigur și confortabil.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: ochelari pentru înot, Baby Banz Roz, protecție UV, sistem anti-aburire, confort maxim, copii.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  15 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.