Baby Banz Children's Swimming Goggles - Blue
  Baby Banz Children's Swimming Goggles - Albastri
  Baby Banz Children's Swimming Goggles - Blue
  Baby Banz Children's Swimming Goggles - Albastri

  Ochelari pentru inot Baby Banz Albastri

  Creați pentru vârsta de peste 3 ani, ochelarii de înot Banz® UV sunt perfecti pentru lecțiile de înot sau la plajă în această vară!

  Fabricati din policarbonat dur și durabil, lentilele sunt 100% cu protectie UV.

  Sistemul Anti-aburire previne aburirea lentilelor in orice conditii, iar cupele moi din silicon asigura confort maxim purtatorului! Ochelarii de înot Banz® vin într-o carcasă rigidă groovy, coordonată în culori.

  • Perfecti pentru plaja si piscina.
  • Lentile cu protecție UV 100%.
  • Sistem anti-aburire pentru lentile
  • 2 extensii pentru nas pentru o potrivire personalizata
  • Vin impreuna cu o cutie potrivita lor.
  • Cupele de ochi si corzile sunt fabricate din silicon moale.
  • Vârste 3+
  • Fabricati în Coreea
  GOG000
  În Stoc
  80,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii pentru înot Baby Banz Albaștri sunt un accesoriu esențial pentru copiii cu vârsta peste 3 ani în timpul lecțiilor de înot sau la plajă în această vară. Fabricați din policarbonat dur și durabil, acești ochelari sunt concepuți să reziste la uzură și să ofere protecție maximă împotriva razelor UV dăunătoare.

  Lentilele ochelarilor sunt 100% cu protecție UV, asigurând astfel că ochii copiilor sunt protejați de soarele strălucitor și de reflexiile puternice ale apei. Sistemul anti-aburire inovator previne aburirea lentilelor în orice condiții, asigurând o vizibilitate clară și neîntreruptă în timpul înotului.

  Ochelarii Baby Banz vin însoțiți de două extensii pentru nas, pentru a se potrivi perfect pe orice formă a feței. Astfel, copiii se vor bucura de o potrivire personalizată și de un confort maxim în timpul utilizării. Cupele moi din silicon asigură o etanșeitate perfectă și previn scurgerea apei în ochi.

  Acești ochelari pentru înot sunt perfecti pentru plajă și piscină, oferind protecție și confort în același timp. Vin într-o cutie specială, care îi protejează de zgârieturi și îi face ușor de transportat în geanta de plajă sau în rucsacul de înot.

  Fabricați în Coreea, ochelarii Baby Banz Albaștri sunt un produs de calitate superioară, conceput pentru a satisface cele mai înalte standarde de siguranță și confort pentru copii.

  Caracteristicile produsului:


  - Lentile cu protecție UV 100%
  - Sistem anti-aburire pentru lentile
  - 2 extensii pentru nas pentru o potrivire personalizată
  - Vin împreună cu o cutie potrivită lor
  - Cupele de ochi și corzile sunt fabricate din silicon moale
  - Vârste 3+

  Recomandări pentru produs:


  - Asigurați-vă că ochii copilului dumneavoastră sunt protejați de razele UV dăunătoare în timpul înotului sau la plajă
  - Utilizați ochelarii Baby Banz Albaștri pentru a preveni aburirea lentilelor și a asigura o vizibilitate clară în timpul înotului
  - Reglați extensiile pentru nas pentru a obține o potrivire perfectă și un confort maxim
  - Păstrați ochelarii în cutia specială pentru a-i proteja de zgârieturi și a-i transporta ușor
  - Bucurați-vă de calitatea superioară a ochelarilor fabricați în Coreea, care respectă cele mai înalte standarde de siguranță și confort pentru copii.

  Asigurați-vă că ochii micuțului dumneavoastră sunt protejați și confortabili în timpul înotului cu ochelarii pentru înot Baby Banz Albaștri!
  8 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.