Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz
  Baby Banz Ochelari J-Banz Flyer - Roz

  Ochelari de soare J-Banz, Flyer - Roz

  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de policarbonat flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  • Ochelarii de soare JBanz Flyer Kids de la Banz® au o formă clasică Wayfarer, perfect în stil și funcționali pentru copiii aflați în mișcare.
  • Ochelarii oferă protecție 100% UVA/UVB, precum și lentile polarizate.
  • Lentile 100% protectie UVA/UVB
  • Lentilele POLARIZATE Categoria 3 oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o bună protecție UV
  • Policarbonat durabil Calitate oftalmică
  • Cadrul este realizat din policarbonat rezistent la spargere
  • Design sportiv, elegant, include o husa moale care funcționează ca o laveta de curățat
  JB029/JBWPK
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:


  Ochelarii de soare J-Banz, Flyer - Roz sunt alegerea perfectă pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani. Aceștia fac parte din gama variată de modele și culori atrăgătoare, special create pentru cei mici. Designul clasic Wayfarer conferă ochelarilor un stil elegant și funcționalitate în mișcare.

  Caracteristicile produsului:


  Acești ochelari de soare oferă o protecție maximă împotriva razelor UVA/UVB, asigurând siguranța ochilor copiilor. Lentilele polarizate de categorie 3 reduc strălucirea solară și oferă o protecție UV excelentă. Materialul din care sunt confecționate lentilele este de calitate oftalmică, garantând o vedere clară și confortabilă.

  Cadrul ochelarilor este realizat din policarbonat rezistent la spargere, asigurând astfel durabilitate și siguranță în timpul utilizării. Bratele flexibile din compozit de policarbonat conferă ochelarilor un nivel ridicat de confort și rezistență.

  Ochelarii J-Banz, Flyer - Roz au un design sportiv și elegant, fiind potriviți pentru orice activitate în aer liber. Aceștia vin însoțiți de o husă moale, care poate fi folosită și ca lavetă de curățat, asigurând astfel păstrarea și protejarea ochelarilor.

  Recomandări pentru produs:


  Recomandăm ochelarii de soare J-Banz, Flyer - Roz pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani, care doresc să fie protejați în timp ce se bucură de activitățile lor preferate în aer liber. Acești ochelari oferă o combinație perfectă între stil și funcționalitate, asigurând o protecție excelentă împotriva razelor solare nocive.

  Cu ochelarii J-Banz, Flyer - Roz, copiii vor fi în siguranță și se vor putea bucura de soarele strălucitor fără griji. Alegeți acest produs pentru a oferi celor mici o protecție de încredere și un stil deosebit în timp ce se distrează în aer liber.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: ochelari de soare, J-Banz, Flyer, Roz, copii, protecție UV, lentile polarizate, durabilitate, confort, design sportiv.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  4 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.