Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Cherry Floral
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Cherry Floral
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Cherry Floral
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Cherry Floral

  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Cherry Floral

  Noua noastră gamă de modele și culori fabuloase!
  • Ochelarii de soare J-Banz Kids de la Banz® au o formă clasică Wayfarer, perfect în stil și funcționali pentru copiii aflați în mișcare.
  • Beachcombers oferă protecție 100% UVA/UVB
  • Lentile Polarizate de categoria 3, care elimina reflexiile si o buna protectie UV
  • Policarbonat de calitate oftalmica
  • Ramele fabricate din policarbonat durabil si rezistent la rupere
  • Model sportiv cu design wayfarer
  • Include o husa cu rol dublu: de protectie si cu rol de curatare ca si laveta.
  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • 12-24 luni
  • 2 - 4 ani
  BCB053
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare J-Banz Beachcomber Cherry Floral sunt alegerea perfectă pentru copiii activi și stilati. Acești ochelari de soare au o formă clasică Wayfarer, care oferă un aspect modern și în tendințe. Cu noua noastră gamă de modele și culori fabuloase, copiii vor fi încântați să poarte acești ochelari de soare.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție 100% UVA/UVB: Ochelarii J-Banz Beachcomber oferă o protecție completă împotriva razelor nocive UVA și UVB, asigurându-vă că ochii copiilor dumneavoastră sunt în siguranță în timp ce se bucură de soare.
  - Lentile polarizate de categorie 3: Aceste lentile polarizate nu doar protejează ochii de razele solare, ci și elimină reflexiile nedorite, oferind o vedere clară și confortabilă.
  - Policarbonat de calitate oftalmică: Lentilele ochelarilor J-Banz sunt fabricate din policarbonat de înaltă calitate, care este rezistent la zgârieturi și oferă o claritate optică excelentă.
  - Rame durabile și rezistente la rupere: Ramele ochelarilor J-Banz Beachcomber sunt fabricate din policarbonat durabil, asigurând o rezistență sporită la impact și o durată lungă de viață a produsului.
  - Design sportiv wayfarer: Cu un design clasic wayfarer și un aspect sportiv, acești ochelari de soare vor adăuga un plus de stil oricărei ținute.
  - Husa cu rol dublu: Husa ochelarilor J-Banz Beachcomber nu doar protejează ochelarii de zgârieturi și deteriorări, ci poate fi folosită și ca o lavetă de curățare pentru lentile.

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare J-Banz Beachcomber Cherry Floral sunt recomandați pentru copiii activi care doresc să fie în tendințe și să se bucure de soare în siguranță. Acești ochelari de soare sunt potriviți pentru activități în aer liber, cum ar fi plimbările pe plajă, ciclismul sau orice altă activitate care necesită protecție solară. Cu lentilele lor polarizate și protecția 100% UVA/UVB, acești ochelari de soare sunt esențiali pentru a proteja ochii copiilor de razele nocive ale soarelui.

  Asigurați-vă că copiii dumneavoastră sunt în siguranță și în stil cu ochelarii de soare J-Banz Beachcomber Cherry Floral!
  10 Produse
  9330696052412
  BCB-BCK
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.