Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride
  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride

  Ochelari de soare, J-Banz, Beachcomber, Bicycle Ride

  Noua noastră gamă de modele și culori fabuloase!
  • Ochelarii de soare J-Banz Kids de la Banz® au o formă clasică Wayfarer, perfect în stil și funcționali pentru copiii aflați în mișcare.
  • Beachcombers oferă protecție 100% UVA/UVB
  • Lentile Polarizate de categoria 3, care elimina reflexiile si o buna protectie UV
  • Policarbonat de calitate oftalmica
  • Ramele fabricate din policarbonat durabil si rezistent la rupere
  • Model sportiv cu design wayfarer
  • Include o husa cu rol dublu: de protectie si cu rol de curatare ca si laveta.
  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • 12-24 luni
  • 2 - 4 ani
  BCB054
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare J-Banz Beachcomber și Bicycle Ride sunt accesoriile perfecte pentru copiii aventuroși și activi. Cu un design clasic Wayfarer și o gamă variată de culori fabuloase, acești ochelari nu doar că arată bine, dar sunt și funcționali.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție 100% UVA/UVB: Ochelarii J-Banz oferă o protecție completă împotriva razelor nocive ale soarelui, asigurându-vă că ochii copilului dumneavoastră sunt în siguranță.
  - Lentile polarizate de categorie 3: Aceste lentile de calitate superioară elimină reflexiile și oferă o protecție UV optimă, asigurând o vedere clară și confortabilă în timpul activităților în aer liber.
  - Policarbonat de calitate oftalmică: Lentilele sunt fabricate din policarbonat durabil, ceea ce le face rezistente la zgârieturi și oferă o claritate excelentă a vederii.
  - Rame durabile: Ramele sunt realizate din policarbonat rezistent la rupere, asigurând o durabilitate sporită și o protecție adecvată pentru ochelari.
  - Model sportiv cu design Wayfarer: Ochelarii J-Banz combină stilul clasic Wayfarer cu un aspect sportiv, oferind astfel un accesoriu trendy și potrivit pentru orice activitate în aer liber.
  - Husa multifuncțională: Husa ochelarilor are un rol dublu, fiind atât o carcasa de protecție, cât și o lavetă pentru curățarea lentilelor.

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare J-Banz Beachcomber și Bicycle Ride sunt recomandați pentru copiii care iubesc să se bucure de soare și să fie activi în aer liber. Indiferent dacă este vorba despre o plimbare pe plajă sau o călătorie cu bicicleta, acești ochelari oferă protecție și stil în același timp. Asigurați-vă că ochii copilului dumneavoastră sunt protejați de razele nocive ale soarelui, alegând ochelarii de soare J-Banz!
  9 Produse
  9330696052429
  BCB-BCK-054
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.