Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Waratah (Caisă)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Waratah (Caisă)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Waratah (Caisă)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Waratah (Caisă)

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Waratah (Caisă)

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Waratah (Caisă) este accesoriul perfect pentru a vă bucura de un picnic în aer liber sau pentru a vă păstra alimentele proaspete în timpul călătoriilor lungi. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă termică vă oferă suficient spațiu pentru a transporta toate gustările și băuturile preferate.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică se remarcă prin greutatea sa mică și ușurința de transport. Indiferent dacă o purtați în mână sau pe umăr, veți aprecia confortul și practicitatea sa. Fabricată din materiale de înaltă calitate, geanta este durabilă și rezistentă la apă și murdărie, asigurându-vă că alimentele dumneavoastră rămân în condiții optime.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică este ideală pentru picnicuri în parc, plimbări la munte sau excursii la plajă. Datorită capacității sale mari, puteți lua cu dumneavoastră tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de un prânz delicios în aer liber. De asemenea, este perfectă pentru a vă păstra alimentele și băuturile reci în timpul călătoriilor cu mașina sau cu trenul.

  Cu geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Waratah (Caisă), veți avea întotdeauna la îndemână gustări răcoritoare și băuturi revigorante. Nu mai trebuie să vă faceți griji că alimentele se vor strica sau că veți fi nevoiți să căutați un loc pentru a le păstra în condiții optime. Alegeți calitatea și practicitatea și bucurați-vă de momentele de relaxare în aer liber alături de această geantă termică de încredere.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: geantă termică, picnic, cooler bag, mare, Waratah, caisă.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Caisă
  Dimensiune
  40x25x30cm
  Marime
  Large
  3 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.