Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera
  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Pink Monstera

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Geanta Termica Picnic Cooler Bag Mare - Pink Monstera este alegerea perfectă pentru a-ți păstra alimentele și băuturile răcoroase în timpul picnicurilor sau plimbărilor în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă termică îți oferă suficient spațiu pentru a transporta toate bunătățile tale preferate.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică se remarcă prin greutatea sa mică și designul ușor de transportat, astfel încât să poți lua cu tine tot ce ai nevoie fără a te simți încărcat. De asemenea, este fabricată din materiale durabile, rezistente la apă și murdărie, asigurându-ți că produsele tale rămân în condiții optime și că geanta rezistă în timp.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică este ideală pentru picnicuri, plimbări în parc sau excursii la plajă. Poți păstra alimentele și băuturile răcoroase în stare proaspătă și la temperatura potrivită pentru mai mult timp. De asemenea, datorită designului său elegant, cu imprimeu Pink Monstera, vei atrage toate privirile și vei fi în pas cu ultimele tendințe în materie de accesorii de picnic.

  Nu rata oportunitatea de a avea propria ta geantă termică Picnic Cooler Bag Mare - Pink Monstera, perfectă pentru a-ți transforma momentele în aer liber în experiențe de neuitat!

  Asigură-te că nu ratezi această ocazie unică și comandă acum geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Pink Monstera!
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Pink Monstera
  Dimensiune
  40x25x30cm
  Marime
  Large
  5 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.