Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Jungle Leaf
  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Jungle Leaf

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Jungle Leaf

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Jungle Leaf este accesoriul perfect pentru a vă bucura de picnicuri și excursii în aer liber. Cu dimensiunile sale de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă termică oferă suficient spațiu pentru a păstra alimentele și băuturile reci și proaspete.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică este ușoară și ușor de transportat, astfel încât să puteți lua cu voi toate bunătățile necesare pentru un picnic reușit. De asemenea, este durabilă și rezistentă la apă și murdărie, asigurându-vă că produsele dumneavoastră vor rămâne în siguranță și uscate în timpul călătoriilor.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică este ideală pentru picnicuri în parc, plimbări pe plajă sau călătorii cu mașina. Puteți să vă bucurați de mâncare proaspătă și băuturi răcoritoare în orice moment și în orice loc. De asemenea, este perfectă pentru a vă păstra alimentele și băuturile reci în timpul călătoriilor de camping sau la evenimente în aer liber.

  Cu Geanta Termică Picnic Cooler Bag Mare - Jungle Leaf, veți avea întotdeauna tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de un picnic perfect. Asigurați-vă că nu ratați această oportunitate și achiziționați acum geanta termică care vă va face excursiile în aer liber mai plăcute și mai răcoritoare!

  *Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  *Greutate mică și ușor de transportat
  *Durabilă și rezistentă la apă și murdărie
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Dimensiune
  Marime
  Large
  3 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.