Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Geanta Termica Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) este un accesoriu perfect pentru picnicuri sau excursii în natură. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă termică îți permite să păstrezi alimentele și băuturile reci sau calde pe toată durata aventurii tale.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică se remarcă prin greutatea sa mică și ușurința în transport. Indiferent cât de multe gustări sau băuturi îți dorești să iei cu tine, nu vei simți că ești încărcat. Poți purta geanta pe umăr sau o poți transporta în mâna, fără a resimți disconfort.

  Durabilitatea este un alt aspect esențial al acestei genți termice. Fabricată din materiale de înaltă calitate, geanta este rezistentă la apă și murdărie, asigurând astfel protecția alimentelor și băuturilor tale în orice condiții. Poți fi sigur că produsele tale vor rămâne proaspete și delicioase, indiferent de vremea de afară.

  Recomandări pentru produs:  Geanta Termica Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) este ideală pentru picnicuri în parc, plimbări pe plajă sau excursii în munți. Poți păstra băuturile răcoritoare, fructele proaspete, sandwich-urile sau alte gustări preferate la temperatura optimă, pentru a te bucura de ele în orice moment al zilei.

  Cu un design atrăgător, inspirat de frunzele de gum, geanta termică adaugă un strop de culoare și stil aventurilor tale în aer liber. Indiferent dacă mergi la o petrecere în aer liber sau la un festival, această geantă va fi cu siguranță un accesoriu practic și trendy.

  Alege Geanta Termica Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) și bucură-te de momente memorabile alături de cei dragi, având mereu la îndemână gustări și băuturi delicioase!
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  40x25x30cm
  Marime
  Large
  4 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.