Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Grevillea (Navy)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Grevillea (Navy)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Grevillea (Navy)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mare - Grevillea (Navy)

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Grevillea (Navy)

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Această geantă termică Picnic Cooler Bag Mare - Grevillea (Navy) este alegerea perfectă pentru a vă bucura de un picnic în aer liber sau pentru a vă menține alimentele și băuturile răcoroase în timpul călătoriilor lungi. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, veți avea suficient spațiu pentru a transporta tot ce aveți nevoie.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă termică este ușoară și ușor de transportat, datorită greutății sale reduse. Cu toate acestea, nu faceți greșeala de a subestima durabilitatea și rezistența sa. Fabricată din materiale de înaltă calitate, aceasta este rezistentă la apă și murdărie, asigurându-vă că alimentele și băuturile dumneavoastră rămân în condiții optime.

  Recomandări pentru produs:  Această geantă termică Picnic Cooler Bag Mare - Grevillea (Navy) este partenerul ideal pentru orice activitate în aer liber. Fiind rezistentă la apă și murdărie, o puteți utiliza cu încredere în orice condiții meteo. Luați-o cu dumneavoastră în excursii, la plajă sau la picnicuri și bucurați-vă de alimente și băuturi răcoritoare în orice moment.

  În plus, această geantă termică este disponibilă într-un design elegant cu motive florale Grevillea și culoarea Navy, adăugând un strop de stil și personalitate în timpul aventurilor dumneavoastră în aer liber.

  Nu ratați oportunitatea de a avea această geantă termică Picnic Cooler Bag Mare - Grevillea (Navy) alături de dumneavoastră în fiecare călătorie!
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Navy
  Dimensiune
  40x25x30cm
  Marime
  Large
  1 Obiect
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.