Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Waratah (Caisă)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Waratah (Caisă)

  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Waratah (Caisă)

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Waratah (Caisă) este un accesoriu perfect pentru picnicuri sau plimbări în aer liber. Cu dimensiunile sale compacte de 24cm x 15cm x 24cm, este ușor de transportat și nu va ocupa mult spațiu în bagajul dumneavoastră.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă picnic este fabricată din materiale durabile, rezistente la apă și murdărie, asigurând că alimentele și băuturile dumneavoastră rămân proaspete și curate. Designul său elegant și culorile vibrante de caisă adaugă un plus de stil și veselie oricărui eveniment în aer liber.

  Recomandari pentru produs:  Cu greutatea sa mică și mânerul confortabil, această geantă picnic este ideală pentru excursii în parc, plaje sau călătorii. Puteți păstra băuturile răcoritoare, gustările și alimentele proaspete în această geantă izotermă, asigurându-vă că veți avea parte de un picnic delicios și răcoros în orice moment.

  Nu ratați ocazia de a vă bucura de momente de relaxare în aer liber alături de cei dragi, având la îndemână această geantă picnic Cooler Bag Mica - Waratah (Caisă)!
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Caisă
  Dimensiune
  24x15x24cm
  Marime
  Small
  3 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.