Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves (Verde)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves (Verde)

  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Gum Leaves (Verde)

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde) este accesoriul perfect pentru picnicurile tale în aer liber. Cu dimensiunile sale compacte de 24cm x 15cm x 24cm, această geantă îți permite să păstrezi alimentele și băuturile răcoritoare în condiții ideale.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă picnic se remarcă prin greutatea sa mică și designul practic, care o face ușor de transportat oriunde mergi. Poți să o iei cu tine în parc, la plajă sau în excursii montane fără să simți că te încarci prea mult.

  Fabricată din materiale de înaltă calitate, geanta este durabilă și rezistentă la apă și murdărie. Astfel, poți fi sigur că alimentele și băuturile tale vor rămâne proaspete și în siguranță chiar și în condiții de vreme nefavorabilă.

  Recomandari pentru produs:  Această geantă picnic este ideală pentru cei care iubesc natura și petrec timpul în aer liber. Poți să o folosești pentru a-ți păstra gustările și băuturile răcoritoare la temperatură optimă în timpul unui picnic sau a unei plimbări în natură.

  Cu designul său atrăgător, cu frunze verzi, geanta Picnic Cooler Bag Mica - Gum Leaves adaugă un strop de culoare și stil oricărei activități în aer liber. Fii pregătit să impresionezi prietenii și familia cu această geantă practică și trendy.

  Nu rata ocazia de a avea geanta perfectă pentru picnicurile tale! Achiziționează acum Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Gum Leaves (Verde) și bucură-te de momente de relaxare și savoare în mijlocul naturii!

  În descriere, adaugati si cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: geantă picnic, cool, rezistentă, proaspăt, natură.

  De asemenea, asigurati-va ca includeti si unele greseli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  24x15x24cm
  Marime
  Small
  5 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.