Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)
  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)

  Geanta Picnic "Cooler Bag" Mica - Grevillea (Navy)

  • Dimensiuni: 24cm x 15cm x 24cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliata a produsului:  Geanta Picnic Cooler Bag Mica - Grevillea (Navy) este accesoriul perfect pentru a va bucura de un picnic relaxant în aer liber. Cu dimensiunile sale compacte de 24cm x 15cm x 24cm, aceasta geanta este suficient de mare pentru a stoca alimente și băuturi pentru o mică escapadă în natură.

  Caracteristicile produsului:  Această geantă de picnic este ușoară și ușor de transportat, permițându-vă să o luați cu dvs. oriunde mergeți. Indiferent dacă vă aventurați în parc, pe plajă sau într-un camping, această geantă compactă vă va asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru un picnic reușit.

  Fabricată din materiale durabile, această geantă este rezistentă la apă și murdărie, asigurându-vă că alimentele și băuturile dvs. rămân proaspete și în condiții optime. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele scurgeri sau pete, deoarece această geantă este concepută pentru a face față chiar și celor mai provocatoare situații.

  Recomandari pentru produs:  Această geantă Picnic Cooler Bag Mica - Grevillea (Navy) este ideală pentru excursii de o zi, plimbări în natură sau picnicuri romantice în doi. Datorită dimensiunilor sale compacte, puteți lua această geantă cu dvs. oriunde mergeți, fără a vă încărca prea mult. Este perfectă pentru a vă păstra alimentele și băuturile răcoritoare în timpul verii sau pentru a vă bucura de un picnic într-o zi frumoasă de primăvară.

  Cu această geantă, veți putea savura momente de relaxare și distracție în aer liber, fără a vă face griji cu privire la păstrarea alimentelor la temperatura potrivită sau la transportul acestora. Bucurați-vă de un picnic reușit cu ajutorul acestei genți Picnic Cooler Bag Mica - Grevillea (Navy)!
  Material
  Izotermic
  Culoare
  Dimensiune
  Marime
  Small
  5 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.