• -10%
  • Pachet
Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)
Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului

BANZ Protectie la auz

Protectie maxima pentru urechi mici

Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii...

Acest pachet conține

PAK02
Lipsă Stoc, revin curând
199,80 lei 222,00 lei -10%

în loc de 227,00 lei

Fară taxe

 
Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este o soluție perfectă pentru a proteja bebelușul tău în timp ce se bucură de aventurile sale. Această combinație inovatoare de căști și ochelari este concepută special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 24 de luni.

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipați cu o bandă din neopren elastic și scai, asigurându-se că ochelarii pot fi puși cu ușurință pe capul celui mic și sunt extrem de confortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu o peliculă de protecție de gradul 3, oferind o protecție maximă împotriva razelor dăunătoare ale soarelui, precum UV A și UV B. Aceste lentile sunt încastrate într-o ramă de policarbonat ușor, pentru a nu crea disconfort copilului.

De asemenea, combo-ul nostru include și căști BANZ, care sunt ușor de purtat și sunt special create pentru a proteja urechile mici ale copiilor de zgomotele puternice. Aceste căști sunt practic indestructibile și vin într-o gamă variată de culori vii, pentru a se potrivi perfect stilului și personalității micuțului tău.

Descrierea detaliată a produsului:

Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este soluția ideală pentru a proteja bebelușul tău în timp ce se bucură de activitățile sale în aer liber. Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt concepuți pentru a asigura o potrivire perfectă și o protecție maximă împotriva razelor UV dăunătoare. Lentilele lor de tip multistrat cu peliculă de protecție de gradul 3 oferă o vizibilitate clară și sigură, în timp ce rama lor ușoară de policarbonat asigură un confort optim.

Căștile BANZ sunt proiectate pentru a proteja urechile delicate ale bebelușului tău de zgomotele puternice. Acestea sunt ușor de purtat și oferă o protecție maximă, fără a compromite confortul copilului tău. Fiind practic indestructibile, aceste căști vor rezista în timp și vor fi mereu alături de micuțul tău în aventurile sale.

Caracteristicile produsului:

- Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt prevăzuți cu o bandă din neopren elastic și scai, asigurându-se că se potrivesc perfect pe capul bebelușului tău și sunt extrem de confortabili.
- Lentilele de tip multistrat cu peliculă de protecție de gradul 3 oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B.
- Rama ușoară de policarbonat asigură un confort optim și nu creează disconfort copilului tău.
- Căștile BANZ sunt ușor de purtat și oferă o protecție maximă pentru urechile delicate ale bebelușului tău.
- Căștile sunt practic indestructibile și vin într-o gamă variată de culori vii, pentru a se potrivi perfect stilului și personalității micuțului tău.

Recomandări pentru produs:

Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este recomandat pentru toți părinții care doresc să-și protejeze bebelușii în timp ce se bucură de activitățile lor în aer liber. Această combinație inovatoare de căști și ochelari oferă o protecție maximă împotriva razelor UV și a zgomotelor puternice, asigurându-se că micuțul tău este în siguranță și confortabil în timpul aventurilor sale. Alege Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) și oferă-i copilului tău o experiență plină de bucurie și protecție.
Nici o evaluare

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.