• -10%
  • Pachet
Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului

BANZ Protectie la auz

Protectie maxima pentru urechi mici

Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii...

Acest pachet conține

PAK02
În Stoc
199,80 lei 222,00 lei -10%

în loc de 222,00 lei

cu TVA Livrare în 2-3 zile

 

Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin urmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.

BANZ Protectie la auz

Protectie maxima pentru urechi mici

Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii si atragatoare, in plus ofera o reducere buna a zgomotului pentru bebelusii activi dar si pentru copii mai mari. Castile BANZ se produc in 2 variate si se potrivesc copiilor de la 3 luni la 7 ani.

Castile BANZ sunt accesorii esentiale pentru toti copii care vor trece prin avnturi zgomotoase, iar in pus se pot asorta cu o pereche de ochelari de soare BANZ "fitosi".

2 Produse
Nici o evaluare

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.