Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Green Stripe
  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Green Stripe

  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Green Stripe

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 49-56cm, reglabila prin arici.
  HRK044
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Palarie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, Green Stripe, este alegerea perfectă pentru micuții aventurieri care doresc să se bucure de soare în siguranță. Această pălărie inovatoare oferă o protecție excelentă împotriva razelor UV dăunătoare, având un factor de protecție UPF50. Astfel, pălăria Banz asigură o barieră eficientă împotriva arsurilor solare și a riscului de deteriorare a pielii sensibile a copiilor.

  Cu o construcție reversibilă, această pălărie oferă două fețe distincte - una cu un design plin de culoare și imprimeuri vesele, iar cealaltă monocoloră, pentru a satisface preferințele fiecărui mic aventurier. Indiferent de alegerea făcută, pălăria Banz rămâne la fel de funcțională și eficientă în protejarea împotriva soarelui.

  Fabricată dintr-un material respirabil, pălăria asigură un plus de confort în timpul purtării. Astfel, copiii se pot bucura de activități în aer liber fără a se simți incomodați sau suprasolicitați termic. De asemenea, pălăria este reglabilă, având un sistem practic cu arici, astfel încât să se potrivească perfect pe capul micuților aventurieri în creștere.

  Un alt avantaj al acestei pălării este ușurința în întreținere. Se poate spăla cu ușurință în orice mașină de spălat, astfel încât pălăria să rămână mereu curată și pregătită pentru noi aventuri.

  Caracteristicile produsului:
  - Protecție la soare UPF50, blocând radiatiile daunatoare ale soarelui
  - Material respirabil pentru un plus de confort
  - Marime ajustabilă, cu ajutorul ariciului de pe băta pălăriei
  - Ușor de întreținut, se poate spăla în orice mașină de spălat
  - Amestec de poliester pentru respirabilitate, uscare rapidă și confort
  - Diametru reglabil între 49-56cm, asigurând o potrivire perfectă pe capul micuților aventurieri.

  Recomandări pentru produs:
  Pălăria Banz, Palarie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, Green Stripe, este ideală pentru activitățile în aer liber ale copiilor cu vârste între 2 și 5 ani. Indiferent dacă mergeți la plajă, la parc sau la grădiniță, această pălărie oferă o protecție excelentă împotriva soarelui, asigurându-vă că micuțul dumneavoastră se bucură în siguranță de fiecare moment petrecut afară.

  Cu un design atrăgător și o construcție reversibilă, pălăria Banz este pe placul tuturor copiilor. Alegeți între un model plin de culoare și imprimeuri vesele sau o variantă monocoloră, pentru a satisface preferințele fiecărui mic aventurier.

  Nu mai așteptați! Asigurați-vă că micuțul dumneavoastră este protejat de soarele puternic și că se simte confortabil în timpul activităților în aer liber. Achiziționați acum pălăria Banz, Palarie de Soare UPF50, Reversibilă, 2-5 ani, Green Stripe, și creați amintiri de neuitat alături de micuțul dumneavoastră!
  Material
  Poliester
  Culoare
  Botanical
  Dimensiune
  0 - 2 ani
  2 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.