Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Blue Stripe
  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Blue Stripe

  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 2-5 ani, Blue Stripe

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 49-56cm, reglabila prin arici.
  HRK042
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Cu pălăria de soare UPF50 reversibilă Banz, cei mici vor fi protejați într-un mod stilat și confortabil în timpul expunerii la soare. Această pălărie este perfectă pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani și vine într-un design atrăgător de dungi albastre.


  Pe de o parte, pălăria are un model imprimat plin de veselie, iar pe cealaltă parte este monocoloră, oferindu-vă posibilitatea de a alege între cele două stiluri în funcție de preferințele și starea de spirit ale copilului.


  Pălăria Banz® reversible UPF50 a fost supusă unor teste clinice riguroase pentru a se asigura că respectă standardele australiene privind protecția împotriva razelor UV. Cu un factor de protecție UPF50, aceasta blochează eficient radiațiile daunătoare ale soarelui, protejând pielea delicată a copilului de arsurile solare și de efectele nocive ale expunerii prelungite la soare.


  Realizată dintr-un material respirabil, pălăria oferă un plus de confort, permițând aerului să circule și prevenind supraîncălzirea capului copilului. Astfel, copilul se va putea bucura de jocuri și activități în aer liber fără disconfort.


  Marimea pălăriei este ajustabilă, datorită sistemului de închidere cu arici de pe bata pălăriei. Astfel, pălăria se va potrivi perfect pe capul copilului, asigurându-i protecție și confort optim.


  Pălăria poate fi spălată în orice mașină de spălat, astfel încât să o puteți menține mereu curată și proaspătă pentru utilizarea repetată.


  Realizată dintr-un amestec de poliester, pălăria este respirabilă, se usucă rapid și oferă un confort sporit. Spre deosebire de majoritatea pălăriilor UV care sunt fabricate din materiale sintetice care nu permit aerului să circule, pălăria Banz asigură o ventilație optimă, evitând supraîncălzirea capului copilului.


  Pălăria Banz UPF50 are un diametru reglabil între 49 și 56 cm, astfel încât să se potrivească perfect pe capul copilului în creștere. Reglarea se face prin intermediul sistemului de închidere cu arici, asigurând o potrivire confortabilă și sigură.  Caracteristicile produsului:  • Design reversibil cu o față printată și o față monocoloră
  • Factor de protecție UPF50 pentru blocarea radiațiilor solare nocive
  • Material respirabil pentru un confort sporit
  • Marime ajustabilă cu ajutorul ariciului de pe bata palariei
  • Se poate spăla în orice mașină de spălat
  • Amestec de poliester pentru respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Diametru reglabil între 49 și 56 cm


  Recomandări pentru produs:


  Pălăria de soare UPF50 Banz este recomandată pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, oferindu-le protecție eficientă împotriva razelor solare nocive. Aceasta este ideală pentru activitățile în aer liber, precum plimbările în parc, joaca pe plajă sau la piscină.


  Datorită designului său reversibil, copiii pot alege între un aspect vesel și unul mai simplu, în funcție de preferințele lor. Pălăria este ușor de ajustat și se potrivește perfect pe capul copilului, oferindu-i confort și protecție optimă.


  Materialul respirabil și uscarea rapidă fac din această pălărie o alegere excelentă pentru zilele călduroase de vară. Copiii se vor putea bucura de activități în aer liber fără a se simți inconfortabil din cauza supraîncălzirii capului.


  Asigurați-vă că protejați pielea delicată a copilului de efectele nocive ale razelor UV cu ajutorul pălăriei de soare UPF50 Banz, un accesoriu practic și stilat pentru zilele de vară.

  Material
  Poliester
  Culoare
  Botanical
  Dimensiune
  0 - 2 ani
  2 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.