Banz, Palarie Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Little Monster
  Banz, Palarie Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Little Monster

  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Little Monster

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 45-50cm, reglabila prin arici.
  HRB057
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Palariile Banz® Little Monster sunt perfecte pentru micuții aventurieri care adoră să se joace în soare. Această palarie de soare UPF50 este reversibilă, oferindu-le copiilor posibilitatea de a alege între o față printată și una monocoloră. Fie că preferă un design vesel și plin de culoare sau o variantă mai simplă și elegantă, această palarie le va oferi protecție și stil în același timp.


  Testate clinic conform standardelor australiene privind materialele cu factor de protecție UV, palariile Banz® oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor solare dăunătoare. Cu o protecție la soare UPF50, aceste palarii blochează eficient razele UV, protejând pielea delicată a copiilor.


  Materialul respirabil al palariilor Banz® asigură confortul maxim în timpul purtării. Copiii se vor simți răcoroși și confortabili chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Datorită amestecului de poliester, aceste palarii se usucă rapid, fiind perfecte pentru activitățile în aer liber.  Caracteristicile produsului:  • Protecție la soare UPF50 pentru blocarea radiațiilor UV
  • Material respirabil pentru un confort sporit
  • Marime ajustabilă, cu ajutorul ariciului de pe băta palariei
  • Se poate spăla în orice mașină de spălat, pentru o întreținere ușoară
  • Diametru reglabil între 45-50cm, asigurând potrivirea perfectă


  Recomandări pentru produs:


  Palariile Banz® Little Monster sunt ideale pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani, care au nevoie de o protecție eficientă împotriva razelor solare. Aceste palarii sunt potrivite pentru orice activitate în aer liber, de la plimbări în parc la zile petrecute la plajă. Cu designul lor atrăgător și funcționalitatea lor excelentă, aceste palarii vor fi cu siguranță preferatele micuților aventurieri.


  Asigurați-vă că micuții dvs. sunt protejați în timpul expunerii la soare și alegeți palariile Banz® Little Monster pentru o combinație perfectă între stil și siguranță.

  Material
  Poliester
  Culoare
  Botanical
  Dimensiune
  0 - 2 ani
  2 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.