Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Green Stripe
  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Green Stripe

  Banz, Palarie de Soare UPF50+, Reversibila, 0-2 ani, Green Stripe

  Uneori preferi ceva printat, alteori nu.

  Gama de palarii reversibile cu protectie soare UPF50+ de la BANZ, vine cu 2 fete una printata si una monocolor. 

  Palariile Banz® reversible UPF 50+ au fost testate clinic la standardele Austaliene privind materialele cu factor de protectie UV.

  • Protectie la soare UPF 50+ blocheaza radiatiile daunatoare ale soarelui
  • Material respirabil pentru un plus de comfort
  • Marime Ajustabila, cu ajutorul ariciului de pe bata palariei.
  • Se poate spala in orice masina de spalat
  • Amestecul de poliester permite respirabilitate, uscare rapidă și confort
  • Majoritatea pălăriilor UV sunt fabricate din material sintetic care nu respiră, ceea ce face foarte fierbinte pentru purtător
  • Diametru 45-50cm, reglabila prin arici.
  HRB044
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, 0-2 ani, Green Stripe, este alegerea perfectă pentru protecția delicată a capului micuțului tău în timpul zilelor însorite. Această pălărie inovatoare vine cu o combinație unică de design și funcționalitate, asigurându-i copilului tău confort și siguranță în același timp.

  Cu o față printată și o față monocolor, această pălărie reversibilă oferă versatilitate și posibilitatea de a alege între modele diferite în funcție de preferințele tale. Indiferent dacă optezi pentru un aspect mai jucăuș sau pentru unul mai simplu, Banz are tot ce îți dorești.

  Caracteristicile produsului:

  - Protecție la soare UPF 50: Această pălărie este testată clinic și oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Astfel, poți fi liniștită că micuțul tău este în siguranță chiar și în cele mai fierbinți zile de vară.

  - Material respirabil: Banz a ales un material special, care permite circulația aerului și asigură un confort sporit pentru copilul tău. Astfel, nu trebuie să-ți faci griji că pălăria îl va face să transpire excesiv sau să se simtă inconfortabil.

  - Mărime ajustabilă: Cu ajutorul ariciului de pe băta pălăriei, poți regla dimensiunea pentru a se potrivi perfect pe capul micuțului tău. Astfel, pălăria va rămâne în loc chiar și în timpul activităților pline de energie.

  - Ușor de întreținut: Pălăria Banz poate fi spălată în orice mașină de spălat, astfel încât să nu-ți faci griji în privința curățării. Este un produs durabil, conceput pentru a rezista în timp.

  - Amestec de poliester: Materialul din care este fabricată pălăria asigură respirabilitate, uscare rapidă și confort. Nu trebuie să-ți faci griji că micuțul tău se va simți sufocat sau că pălăria va fi incomodă.

  Recomandări pentru produs:

  - Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, este perfectă pentru plimbările în parc, la plajă sau în orice altă activitate în aer liber. Protecția solară excelentă și confortul oferit de această pălărie îl vor face pe micuțul tău să se simtă în largul lui și să se bucure de fiecare moment petrecut afară.

  - Această pălărie este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani. Diametrul de 45-50cm poate fi ajustat cu ajutorul ariciului, astfel încât să se potrivească perfect pe capul micuțului tău în creștere.

  - Datorită designului reversibil, pălăria poate fi asortată cu diferite ținute și poate fi purtată în mai multe moduri, oferindu-i micuțului tău un aspect adorabil și stilat.

  - Pălăria Banz este un cadou minunat pentru orice părinte preocupat de protecția copilului său împotriva radiațiilor UV. Cu acest produs, poți fi sigură că micuțul tău este în siguranță și bine protejat în timpul expunerii la soare.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: Banz, Pălărie de Soare UPF50, Reversibilă, 0-2 ani, Green Stripe.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  Material
  Poliester
  Culoare
  Botanical
  Dimensiune
  0 - 2 ani
  2 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.