Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru
  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru

  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru

  • Lentilele sunt polarizate pentru extra protectie, iar bratele sunt confectionate din compozit de policarbonat flexibil, ceea ce inseamna ca sunt mai comfortabili si mai rezistenti.
  • Ochelarii de soare Junior Banz® pentru copii au lentile din policarbonat polarizat UV400 și rame rezistente, oferind în același timp forme și temple noi pentru protecția și stilul dorit de copiii mai mari. Ochelarii de soare Junior Banz® pentru copii vin cu propria lor husă de transport pentru copii activi din mers!
  • Creați în Australia, ochelarii de soare Banz® oferă protecție solară confortabilă, sigură și elegantă, chiar și pentru cele mai mici seturi de ochi. Cu Banz®, copiii vor fi pregătiți pentru orice aventură, fie că este o plimbare pe bloc sau o vacanță însorită într-o zonă exotică!
  • Lentile 100% protectie UVA/UVB
  • Lentilele POLARIZATE Categoria 3 oferă o reducere ridicată a strălucirii solare și o bună protecție UV
  • Lentile de calitate oftalmică din policarbonat durabil
  • Cadrul este realizat din policarbonat rezistent la spargere
  • Design sportiv, elegant
  • Gama de Ochelari J-Banz, cuprinde o varietate de modele si culori care de care mai atractiva pentru copii cu varstele intre 4 si 10 ani.
  JB012/JBBLKW
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru sunt ochelari de soare special creați pentru copii cu vârste între 4 și 10 ani. Acești ochelari sunt atât confortabili, cât și rezistenți, datorită lentilelor polarizate și a brațelor flexibile din compozit de policarbonat. Protecția solară este asigurată la cel mai înalt nivel, deoarece lentilele oferă 100% protecție UVA/UVB și sunt clasificate ca Categoria 3, ceea ce înseamnă că reduc eficient strălucirea solară și protejează ochii împotriva radiațiilor UV.

  Caracteristicile produsului:  - Lentilele polarizate asigură o protecție suplimentară și reducerea strălucirii solare.
  - Ramele rezistente sunt realizate din policarbonat durabil, care nu se sparge ușor.
  - Designul sportiv și elegant îi face pe acești ochelari potriviți pentru orice activitate în aer liber.
  - Gama de Ochelari J-Banz oferă o varietate de modele și culori atractive pentru copii.

  Recomandări pentru produs:  Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru sunt recomandați pentru copiii care doresc să se bucure de soare în siguranță și cu stil. Acești ochelari sunt perfecti pentru activități precum plimbări pe bloc sau vacanțe însorite în zone exotice. Cu protecția solară și confortul oferite de acești ochelari, copiii vor fi pregătiți pentru orice aventură. Ochelarii vin însoțiți de o husă de transport specială, perfectă pentru copiii activi care sunt mereu în mișcare.

  Asigurați-vă că vă protejați ochii și că vă bucurați de soarele în siguranță cu Banz Ochelari J-Banz Wraparound - Negru!
  7 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.