Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Vespa Tour

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Vespa Tour

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   • Lentile cu filtru polarizant
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN055
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii de soare Banz, modelul Bubzee Kids, sunt accesoriul perfect pentru cei mici, oferind protecție solară la modă în timp ce se distrează în aer liber. Părinții au tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar copiii petrec mult mai mult timp în soare decât adulții, motiv pentru care acești ochelari sunt esențiali pentru a proteja ochii sensibili ai copiilor împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii Banz oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, asigurând siguranța copilului tău în cele mai dure condiții. Lentilele sunt dotate cu filtru polarizant pentru a reduce strălucirea și a oferi o vedere clară și confortabilă.

  Caracteristicile produsului:  Acești ochelari de soare sunt special concepuți pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Lentilele de categoria 3 sunt montate în rame de policarbonat, asigurând o protecție optimă și durabilitate. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat pentru a se potrivi perfect pe capul copilului. Designul premiat al ochelarilor Banz îi face să fie partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Recomandări pentru produs:  Acești ochelari de soare Banz sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume pentru protecția ochilor copiilor lor. Materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt Certificați CE. Dimensiunile ochelarilor sunt: lățime lentilă - 11.4 cm, înălțime lentilă - 3.30 cm, circumferință reglabilă - 48-54 cm. Cumpără acum ochelarii de soare Banz pentru copilul tău și asigură-i o protecție sigură și la modă împotriva razelor solare dăunătoare.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.