Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Starry Night

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Starry Night

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 11.4 cm
  • Inaltime lentila: 3,30 cm
  • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN056
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Starry Night sunt ochelari de soare special concepuți pentru a proteja ochii copiilor de razele solare dăunătoare UVA și UVB. Părinții au tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de importantă o protecție fiabilă pe tot parcursul anului. Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B în cele mai dure condiții.

  Acești ochelari de soare sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt recomandați pentru copii între 2 și 5 ani. Lentilele lor de categoria 3 sunt montate în rame de policarbonat, asigurând o protecție optimă. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat, astfel încât copilul tău să se simtă bine purtându-i.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare garantează o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii noștri de soare sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile acestor ochelari de soare sunt: lățime lentilă 11.4 cm, înălțime lentilă 3.30 cm și circumferință reglabilă între 48 și 54 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale, astfel că poți avea încredere în calitatea și autenticitatea acestor ochelari de soare.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare pentru copii între 2 și 5 ani
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile cu filtru polarizant de categoria 3
  - Rame de policarbonat rezistente
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru confort și reglare ușoară

  Recomandări pentru produs:


  - Ideal pentru copiii care petrec mult timp în aer liber
  - Potrivit pentru activități în timpul zilei, precum plimbări, joacă în parc sau la plajă
  - Asigură o protecție sigură și eficientă a ochilor copiilor împotriva razelor solare dăunătoare
  - Designul premiat și calitatea superioară fac din acești ochelari de soare partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber.
  10 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.