Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Sky Blue Camo

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN011
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Sky Blue Camo sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind o protecție solară la modă. Părinții adesea trec cu vederea importanța protejării ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face esențială o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Cu ochelarii de soare BANZ, copiii pot avea parte de aventuri în aer liber în siguranță.

  Acești ochelari de soare sunt concepuți special pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, asigurând astfel un confort optim și ușurință în ajustare.

  Designurile premiate ale ochelarilor Banz fac din aceștia partenerul perfect și de încredere al copilului tău. Cu dimensiunile lor perfecte - lățime lentilă de 11.4 cm și înălțime lentilă de 3.30 cm, precum și o circumferință reglabilă între 48 și 54 cm - ochelarii se potrivesc perfect pe fața copilului tău.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii Banz sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Aceștia sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare pentru copii între 2 și 5 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustare ușoară
  - Designuri premiate și dimensiuni perfecte pentru copii
  - Materiale prietenoase pentru copii și fără substanțe chimice periculoase
  - Certificări conform standardelor de protecție pentru ochelari

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, care petrec mult timp în aer liber. Aceștia oferă o protecție solară la modă și fiabilă, asigurându-se că ochii copilului tău sunt protejați de razele solare dăunătoare UVA și UVB. Cu designuri premiate și o calitate superioară, acești ochelari de soare sunt partenerul perfect pentru aventurile în aer liber ale copilului tău.
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.