Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Silver Leaf

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Silver Leaf

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN028
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Silver Leaf, sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferindu-le protecție solară la modă în timp ce se distrează în aer liber. Părinții adesea trec cu vederea importanța protejării ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face protecția solară esențială pentru ei.

  Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Acești ochelari sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigurând o protecție fiabilă și claritate vizuală pentru copii. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat, astfel încât să se potrivească perfect pe capul copilului.

  Designurile premiate ale ochelarilor Banz îi vor încânta pe cei mici. Acești ochelari de soare promit să fie partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber. Cu dimensiuni potrivite pentru copiii între 2 și 5 ani, acești ochelari sunt concepuți pentru a se potrivi perfect pe chipul micuțului tău.

  Calitatea superioară a ochelarilor Banz este garantată de faptul că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume pentru protecția ochilor copiilor lor. Ei sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt Certificați CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru copii între 2 și 5 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustabilitate
  - Designuri premiate care încântă copiii
  - Certificări conform standardelor de protecție pentru ochelari

  Recomandări pentru produs:


  - Folosiți ochelarii Banz pentru a proteja ochii copilului dumneavoastră de razele solare dăunătoare în timp ce se joacă în aer liber
  - Reglați banda de fixare pentru a se potrivi perfect pe capul copilului
  - Asigurați-vă că ochelarii sunt purtați în toate aventurile în aer liber ale copilului, pentru o protecție maximă

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Alegeți Banz, ochelarii de soare de încredere pentru copilul dumneavoastră!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.