Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Bubzee Pink Check

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Pink Check

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN022
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Pink Check sunt ochelari de soare de înaltă calitate, special creați pentru a proteja ochii copiilor de razele solare dăunătoare UVA și UVB. Părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar acești ochelari de soare sunt alegerea perfectă pentru a asigura o protecție maximă pentru cei mici.

  Acești ochelari de soare BANZ sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt potriviți pentru copii cu vârste între 2 și 5 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferă o protecție excelentă împotriva razelor solare. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare garantează o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai
  - Designuri premiate
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  Acești ochelari de soare Banz sunt recomandați pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani. Protecția solară este esențială pentru ochii sensibili ai copiilor, iar acești ochelari oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B. Cu designurile lor premiate și calitatea superioară, acești ochelari de soare vor fi partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Nu rata ocazia de a oferi copilului tău o protecție fiabilă și la modă împotriva razelor solare dăunătoare. Achiziționează acum ochelarii de soare Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Pink Check și asigură-i copilului tău o vedere clară și protejată în timpul activităților lor în aer liber.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Nu ratați ocazia de a cumpăra acești ochelari de soare de înaltă calitate pentru copilul tău!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.