Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Pink Camo

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Pink Camo

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN012
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Pink Camo, sunt ochelari de soare special creați pentru a oferi protecție solară la modă pentru cei mici. Părinții au adesea tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar este extrem de important ca aceștia să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB, mai ales că petrec mult timp în aer liber.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Designurile lor premiate îi fac pe copii să se simtă speciali și distractivi. Sunt potriviți pentru copii între 2 și 5 ani și sunt echipați cu lentile de categorie 3, montate în rame de policarbonat durabil.

  Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indepărtați și promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare asigură o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile ochelarilor de soare Banz sunt următoarele: lățime lentilă - 11.4 cm, înălțime lentilă - 3.30 cm, circumferință reglabilă - 48-54 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale, astfel că poți avea încredere în calitatea și autenticitatea acestor ochelari de soare pentru copii.

  Caracteristicile produsului:  - Ochelari de soare pentru copii între 2 și 5 ani
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile de categorie 3, montate în rame de policarbonat durabil
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustabilitate
  - Designuri premiate care fac ochelarii distractivi și speciali pentru copii
  - Certificare conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:  - Folosiți ochelarii de soare Banz pentru copiii voștri în timpul activităților în aer liber, pentru a-i proteja de razele solare dăunătoare.
  - Reglați banda de fixare astfel încât ochelarii să se potrivească perfect pe capul copilului.
  - Încurajați copiii să poarte ochelarii de soare Banz în toate aventurile lor în aer liber, pentru a-și proteja ochii în mod eficient.
  - Spălați ochelarii de soare cu apă și săpun delicat și păstrați-i în husa de protecție inclusă pentru a-i menține în stare bună.

  Acesti ochelari de soare Banz sunt alegerea perfectă pentru a oferi protecție solară la modă și sigură pentru copiii voștri. Nu ezitați să achiziționați acești ochelari de soare de încredere și de calitate superioară pentru copiii voștri!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.